2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا واسم بگیر نیت کردم🐣

یک دعوت یا پیشنهاد
-  جوان با وقار و شاید کمی تنبل
- یک پیشنهاد خوب
- پیشنهاد ازدواج
- مردی با تمایلات نفسانی
- گاهی به معنی پیشنهاد از طرف جوانی حیله گر و نادرست که پیشنهاداتش باید دقیقا بررسی شود

توضیح :
این کارت نماینده یک مرد جوان شاعرمنش با احساسات گرم و پرشور است. اگر این کارت توسط یک مرد جوان انتخاب شود مشخصات و روحیات او را یادآور می گردد، در غیر اینصورت می تواند نماینده پیشنهادی از جانب شخصی با مشخصات فوق باشد.

عبارت شفابخش :
من هم اکنون ارتباطی را که به آن نیاز دارم، می یابم.

سمیه هستم نیت کردم خیر ببینی

یک شمشیر

قاطعیت - تصمیم
- پیروزی با کسی است که قدرت بیشتری دارد
- یک اتفاق مهم

توضیح :
در رابطه با موضوع پرسشتان لازم است که سریع و بموقع دست به کار شوید. هراس به دل راه ندهید. شجاعانه و قاطعانه با مسائل روبرو گردید. زندگی هرگز برای مدت طولانی هموار پیش نمی رود. دیر یا زود عواملی فرا می رسند و به شما یادآوری می کنند تا با مبارزه خود روبرو شوید. اجازه ندهید که احساسات شما منطقی را که جهت رفع مشکلات نیاز دارید تیره و سست گرداند. هرچه که هست، با شهامت، درستکاری و عزمی راسخ پیش بروید.

عبارت شفابخش :
من به ادراکات روشن خود اطمینان دارم.

دیو خشونت - قدرت - حس جاه طلبی و شهرت - موفقیت مادی - احساسات عاری از لطافت - بی احترامی به احساس ...

عالی دقیقا متناسب با نیتم بود☹️🥺

عزیزم من ی نیت دیگم دارم میشه برا اونم بگیری

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
منصوره

چهار شمشیر

رهایی از غم - آرامش
- استراحت پس از یک دوره کشمکش
- از نگرانی بیرون آمدن
- رهایی از رنج

توضیح :
لازم است تا از یک زخم یا رنج کهنه شفا یابید. گذشت زمان تمام زخمها را شفا می بخشد. داشتن مکان و موقعیتی مناسب برای تجدید قوای جسمانی، روحی و احساسی شما کمک بزرگی است.
از ارتباط داشتن و معاشرت با افراد دشوار یا مسائل پیچیده دوری کنید. هم اکنون زمان شرکت در فعالیت ها، روابط و اقدامات مهم نیست. عقب نشینی از مشکلات در این مرحله فرار از مسئولیت نیست بلکه نیازی برای جمع آوری نیرو و تمرکز است. نیاز است قدری آرام بگیرید.

عبارت شفابخش :
من در وجود خود احساس صلح و آرامش می کنم.

تورخدا برا من بگیر سمیه💔

شش سکه

گشایش
- گشایش در کارها
- دیگران را از منافع خویش بهره مند ساختن
- اقدامات نیکوکارانه

توضیح :
از تاریکی خارج شده و به نور قدم می گذارید. موفقیت شما از اعماق درون رشد می یابد و برای دیگران نیز سودمند و الهام بخش خواهد بود. هم اکنون زمانی است که می دانید خوشبختی در سهیم بودن است.
نیاز است که درمورد یک ناسازگاری به مذاکره بپردازید. روی موضوعات با پاکدلی کار کنید تا به تساوی حقوق و رضایت برسید. با مشکلات تا مرحله پیروزی مقابله کنید. در زمینه های احساسی و عاطفی نیز پیشرفت های غیرمنتظره پیش خواهد آمد.

عبارت شفابخش :
اعتماد به نفس و پذیرش، کلیدهای موفقیت و پیشرفت من هستند.

کی قرعه ام درمی یاد فاطمه 

شش چوبدست

پیروزی پس از تلاش
- خبر خوب
- رسیدن به اهداف و آرزوها پس از گذشتن یک دوره رنج و سختی

توضیح :
اتحاد انرژی ها وعده ی پیروزی می دهد. مطابق با برنامه ریزی و نقشه هایتان پیش بروید. در صورت سعی و تلاش کامیابی از آن شما خواهد بود. چنین پیروزی از زحمات پیگیر گذشته، و به دلیل اعتماد به خویشتن حاصل می گردد. زمانی است که به خود و نیروهایتان اعتماد کنید و به اهداف خود تمامیت بخشید. شما به پاداشی که شایستگی آن را دارید دست خواهید یافت، به شرط آنکه از حداکثر توانایی خود برای وقوع آن استفاده کنید.

عبارت شفابخش :
هر رویدادی در زندگیم مرا به مقصد نهایی ام نزدیکتر می سازد.

شش سکه گشایش - گشایش در کارها - دیگران را از منافع خویش بهره مند ساختن - اقدامات نیکوکارانه تو ...

دستت دردنکنه❤️

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
زندگیم پیشرفت میکنهاسمم زهراست

کارت خورشید برای شما اعتماد به نفس و موفقیت در کار را ارمغان می آورد. اکنون زمان آن است که رو به جلو حرکت کنید و بگذارید نور و قدرت درونی شما بدرخشد. آگاهی و بصیرت تان شما این امکان را می دهد که از سایه خارج شده و با کمک گرفتن از کسانی که شما را حمایت می کنند، به موفقیت برسید.