2777
2789
عنوان

بیاید از شغلاتون بگین

181 بازدید | 21 پست

دوستان شغل ازاد ک بنظرتون خوب باشه چی هست حالا فرق نداره مرد یا زن بخواد اداره کنه ....اگ خودتون اون شغل رو دارید  بگید ک براتون خوبه یان و برا راه اندازی چقد سرمایه میخواد ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نود درصد شغل ازادا برای مرداس :((( 

من خیلی دوس‌داشتم برم سرکار بابام ولی حیف خیلی مردونه اس نمیشه ؛ البته احترام ادمو زیاد نگه میدارن اماااا خب ساعت ۳ ظهر برای بر بیابون با یه اقا ترسناکه

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
سلام یه سوال خارج از بحث داشتم  من نمیتونم تایپیک بزنم کسی دلیلش و میدونه چرا اینجوری شده؟&nbs ...

اگه شیش تا تاپیک زدی دیگه سهمیه روزت  تموم شده 

ببخشید چ کاری؟

کارش توی حوزه کشاورزیه؛ میره سر زمینا بعد بهشون میگه فلان سم و تقویتی رو‌این گیاه باید استفاده کنه . گیاه پزشکی میشه گفت 

ببخشید چ لباسی ..... و حدود چقد سرمایه میخاد ...زیاد برا سرمایه ش مشکلی ندارم  در حد لباس و این ...

خودم زنونه بچگونه دارم دوسال پیش با پنجاه تومن شروع کردم راضیم..باز بستگی به اینم داره بخوای کجامغازه بگیری یا اجاره بگیری اینارم درنظربگیر

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
خودم زنونه بچگونه دارم دوسال پیش با پنجاه تومن شروع کردم راضیم..باز بستگی به اینم داره بخوای کجامغاز ...

مغازه یکی حاشیه شهر داریم . یعنی مرکز شهر نیست ...ولی اگ کاری باشه بدونم برام خوبه داخل مرکز شهر نیاز باشه اجاره میکنم . بنظرتون پوشاک زنونه  حاشیه شهر فایده داره ؟ک مثلا اطرافش خیلی شلوغ باشه  کلا