2777
2789

ماشالا هزار ماشالا زندگیشون خیلی خوب شده شوهرش اوایل ازدواج وضعش چندان خوب نبود ما کمکشون میکردیم ولی الان عالی شده خونشونو کردن قصرمجلل 

چه ظرفایی همه عتیقه و نقره  پرده ها همه سفارش عز ترکیه ،ما مبل خونمون ۷ تومنه اونا مبل۶۸ تومنی خریدن و از دستگاه غذاساز بگیر تا هواپز و خردکن و سرخکن و تستر و ماکروویو و گوشتکوب برقی و مخلوط کن و ... تا هرررر وسیله برقی ک فکرشو کنید دارن ک مبارکشون باشه خدا بیشترش کنه مسافرتاشونم به راهه همیشه از شمال و ارمنستان بگیر تا قشم و دبی 

ولی نمیذونمممم چرا هرماه منتظره من حقوق بگیرم ازم پول قرض بگیره  مثلا ۵۰۰/۶۰۰/۲۰۰ هزارتومن😐😐😐😐😕 خدایش کارت شوهرشم دست خودشه و‌سوهرش به شدت دست و دلبازه مناسبتی چیزی باشه بهم میگه برو گرونترین و لوکس ترین وسیله رو ک میدونی خواهرت باهاش سوپرایز میشه بخر و شماره کارت بفرست 

اصن درکش نمیکنم من خودم حقوقم کمه برای  هر هزارتومنش برنامه میریزم ک کم نیاد 

کل حقوق من ۴ تومنه 

یه مو کندن از خرس هم غنیمته😑😑

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ندارم،اگه چن بار بگی دیگه ازت پول نمیگیره،قبلا ازش پول قرض نگرفتی که پس نداده باشیو بخاد جبران کنه؟؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
خب اخه میدونه من چندم به چندم حقوق میگیرم  میزاره  دو سه روز بعدش ک میدونه هنوز خرجشون نکر ...

یک جوری بپیچون دیگه بگو قرص دادم یا قرص داشتم یا شدیدا لازم دارم یا چند روز قبل حقوق پیش دستی کن وشما ازش قرص بگیر

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
دو سه ماه بعد خرد خرد 

به نظرم ازش بپرس 

با اين شروع كن كه با شوهرت مشكل داري ؟ چيزي ازش پنهون داري؟

اين پولي كع از من مگيري پول خورده براي تو

نگرانم چرا ميگيري..مشكلي هست به من بگو..

جون من الان خودم چندنا چيز اومد توي فكرم كع چرا خواترت اينطور ميكنه

💕

بهش بگو ندارم،اگه چن بار بگی دیگه ازت پول نمیگیره،قبلا ازش پول قرض نگرفتی که پس نداده باشیو بخاد جبر ...

یبار تو گل زندگیم قرض گرفتم و ماه بعد کامل باهاش تسویه کردم

شده اخر ماه کم بیارم مثلا ۵۰ هزار تومن قد پول کرایه تاکسیام واینا بهش میگم بهم بده ولی بلافاصله تا پول اومده دستم بهش برگردوندم