2777
2789
عنوان

چجوری خودتونو آروم می کنید

153 بازدید | 14 پست

سلام دوستان چجوری وقتی عصبانی هستید دلتون رو آروم می کنید . من متاسفانه خیلی زود بهم می ریزم نمیدونم چجوری آروم باشم . چجوری بیخیالی طی کنم . یه مدت غسل صبر میکردم اما حس میکنم هیچی نشد . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑خودم بلد نیستم خودم و اروم کنم😑😑معمولا همسرم بلده ارومم کمه اگه همسرم نباشه به عصبانیتم ادامه میدم و خیلی بد میشه راهی پیدا کردی ب منممم بگو

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

حسابی طرفو گل بارون میکنم بعدم اهنگ میزارم دوساعت میشینم یه گوشه بعدم انگار نه انگار حتا یادم میره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

هميييشه به اين فكر ميكنم دوماه بعدم مثلا اين قضيه انقدر برام مهمه؟يااينكه اگه كسي كه باعث ناراحتيم شده اتفاقي براش بيفته بازم ميتونم انقدر عصبي باشم ازش؟و اينكه زندگي كلا خيلي كوتاهه و ارزش اين همه حرص رو نداره

چه خانواده ها و دوستايي بودن كه الان اسمشونم نيست

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸
جدی چکار میکنی ؟ چجوری ریکس هستی 

نمیدونم ذاتا از اول همینجور بودم بخاطر هیچی خودمو ناراحت نمیکنم 😂

نهایت ناراحتیم سه چهار ساعته باز فراموش میکنم برمیگردم سر زندگیم 

چقدر خوبین شما . من قبل ازدواج آدم خونسردی بودم و شاد یه دائم الشاد واقعی . متاسفانه شوهرم مدام بهم تهمت میزنه و من همیشه در مقابل تهمت هاش انگار آتیش گرفتم اون موقع میخوام خودمو و خودش و تمام زندگی رو آتیش بزنم