2777
2789
عنوان

کسی تعبیر این خواب و میدونه

363 بازدید | 25 پست

هرجا رو گشتم نبود من خودمم نمیدونم تعبیرشو 

خواب دیدم تو آسمون بهو یکی از ستاره ها باز شد و تبدیل شد به یه نور روشن قرمز و نارنجی 

بعد با یه خطی ک نامعلوم بود فهمیدم اسم من و چند نفر دیگه نوشته شده 

بعداز اون دوباره دیدم یه قبر هست ک روش یه نامه هست وقتی نامه رو بار کردم با همون خط همون اسما روش نوشته شده بودن 

عجیب ترسیدم چه خوابی بود 

به نظر شما تعبیرش چیه نگرانم🥺

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجا که من میدم قبر نشانه گرفتاری در زندگی واقعی هست

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

خیره انشاءالله بجز اسم خودت اسم کیا بود؟

ببن اونهمه اسم خودم و زنداییم و تونستم بفهمم فقط

بگو من کی حامله میشم. پریود هم تاخیر پیدا کرد این ماه و آزمایشم دادم منفی بود.   و بهم بگو ...

😐😂 انجا اصن یه تایپیک دیگس ولی خب 

تا یکی دو ماه بعد عید بارداری چون الان اماده ای 

اگه پول زیادیه شاید نصفش و بخواد اگه زیاد نیس بیخیالش میشه

ببن اونهمه اسم خودم و زنداییم و تونستم بفهمم فقط

خیره عزیزم.بخیر و خوشی تعبیرش کن صدقه بنداز.

خدای نکرده ممکنه یه فوتی یا یک حادثه پیش ب یاد برای یکی از ااقوام.انشاءالله که اینجوری نشه.صدقه نداز همیشه وقتی خابی میبینی بدونه اینکه بهش فکر کنی یا تعریفش کنی ایت الکرسی بخون

😐😂 انجا اصن یه تایپیک دیگس ولی خب  تا یکی دو ماه بعد عید بارداری چون الان اماده ای  اگ ...

باشه.  حست چند درصد درسته.؟   و اما تعبیر خوابت.  از خوابت احساس می‌کنم تو یه تصمیم نادرست داری تو زندگیت میگیری ک خدایی نکرده خدایی نکرده تو رو ب تباهی میکشونه یا شایدم نه درین حد، تصمیمی ک برات خوب نیس. اگه از تصمیمت صرف نظر کنی بهتره. انگار از یه بلندی میفتی یا از جای برتر ب جای پست تر منتقل میشی. اگه متاهلی اگه مجردی فرق داره. اگه مجردی در مورد ایندت درست تصمیم بگیر.

باشه.  حست چند درصد درسته.؟   و اما تعبیر خوابت.  از خوابت احساس می‌کنم تو یه تص ...

حسم برا بعضیا ۱۰۰ برا بعضیا ۵۰ برا بعضیام ۰ 

ولی رو تو ۷۰ درصد مطمئنم میشه

حسم برا بعضیا ۱۰۰ برا بعضیا ۵۰ برا بعضیام ۰  ولی رو تو ۷۰ درصد مطمئنم میشه

اجی میشه بیایی پی وی 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
حسم برا بعضیا ۱۰۰ برا بعضیا ۵۰ برا بعضیام ۰  ولی رو تو ۷۰ درصد مطمئنم میشه

عزیزم من یه خواب دیدم باردارم خیلی درگیرشم میشه برام تعبیرش کنی .اوایل بارداریم خواب دوتا النگو طلا تو دستم دیدم .بعد خواب یخچال دوقلویی ک خالم میخرید و بعد دوتا تخم مرغ تو دست مادرم تعبیرشون به جنسیت بچم ربطی داره !