کلی ذوق داریم برا اقدام با کلی رعایت آداب و زمان مناسب وتوصیه شده و چیدن برنامه و اینکه مهمونی نریم یا مهمون دعوت نکنیم یهو کاری پیش بیاد قید اقدامو میزنه و شبم که از سرکار دیر بیاد خسته و هیچی میگیره میخوابه منم بیخواب بعدش ۱۰بیست دیقه قبل اذان میخواد کارشو انجام بده اونم من دیگه از لحاظ روحی روانی آمادگیشو ندارم و این منم که داغون میشم دست خودم نیست نمیتونم بعدش باهاش حرف بزنم یا خوب باشم دیگه کارم میشه سکوت و خودخوری الانم دارم از گشنگی ضعف میکنم ولی انقد بی حسم که نمیتونم چیزیم بخورم نمیدونم چکارش کنم که خودش رو روال و برنامه و قولی که داریم بمونه کسی مثل من بوده راهکاری دارید؟
ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اقدام سفر، میخوام برن سفر تنبلی میکنه وسایلش جمع نمیکنه، چند سالته؟ سنت میخوره اومدی سایت؟
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊