2777
2789
عنوان

شوهرم برا اقدام تنبلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 102 پست

ولش کن هروقت شد شد

ایطوری نه استرس دارین نه عصبی میشین

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز اقدام بهش بگو شب برنامه داریم تا حواسش باشه چون مردها یادشون میره چی به چیه یا قبل اومدن یه پیا ...

اینارو انجام میدم خودشم مثل خودم آماده اس مشتاقه فقط یهو خوابش میگیره یا میگه تو برو یه چرت بزنم اومدم دیگه همون میاد پیشمم میخوابه ولی خستگی و تنبلیش میچربه 

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

خدایی منم از اقدام متنفرم کلا از با برنامه رابطه داشتن بدم میاد😑

وای منم.من که واقعا نوبرم اینقد دقش میدم بیچاره رو ولی ازم سرد شده نمیدونم چکارکنم که درخواستشو رد نکنم

ببین  یه چیزی بگم  یاد بگیر 

مردها از،برنامه ریزی واسه رابطه متنفرن !!! 

اینکه بگی فلان روز و فلان ساعت !! یعنی شک نکن به هر دلیلی می پیچونه !!،

دوست ندارن تعیین تکلیف برای رابطه بشن !،

کاملا هم شرایط،شما رو درک می کنم .منم شرایط شما رو داشتم ولی همسرم دقیقا مثل همسرت عمل می کرد!

برای بارداری هم ازاد باش خیلی تو قید و بند ساعت و رو تبلس هرجز خواست خدا باشه  اتفاق می افته شک نکن .

اگه اون شبهایی گه می خوای امد. که هیچ !،

اگه نیومد نه خودتو ازار بده نه اونو !

من حتی گریه می کردم 😐

اخه. شاید سفر دوست نداره

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
چند سالته ؟

۳۰ وخورده‌ ای

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

همه چی یهوییش قشنگه😍یه بار یهویی بغلش کن بعدم... اونوقت ببین چه مشتاق میشه😂از رو تجربه میگما نخندین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍