2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم کادوی روز مادر بخریم

224 بازدید | 14 پست

دیروز با شوهرم رفتیم روسری برای مادرش بخریم 

بعد دختر فروشنده فکر کنم 23 4 سالش بود  و تپل بود یه بلیز تنگم پوشیده بود هر روسری که میاور باز میکرد مینداخت رو سرش که شوهرم ببینه الکی عشوه هم میومد ا موهاش بازی میکرد جلو من

منم ساکت بودم ، دیدم دیگه نمیتونم وایسم گفتم قیمتش چنده ؟ گفت 140 ت 

گفتم مشخص بودن ارزونن چون اصلا رو سرتون قشنگ نبودن بعدشم دست شوهرمو کشیدم رفتیم بیرون

واقعا دخترا خیلی وقیح شدن 

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که مثلا نمای کار رو ببین چجوریه رو سر من خوبه یا نه

میخاس بگی ما روسری برا پیرزن میخایم بنده خدا 😂

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
چطور بعضیا برا خودشون یه ذره ارزش قائل نیستن

ببین قشنگ شالو مینداخت روسینه های گندش هی دست میکشید 

عقده ای بدبخت

چرا زود قضاوا مبکنی عزیزم شاید بنده خدا خاسته رو سر خودش امتحان کنه بالاخره اونا فروشندن دیگه هرچی مغازه بیشتر فروش بره پورسانت مبگیرن 

بعدشم اگر قرار باشه همه برن مغازه شال و روسری کنن سرشون ک درست نیست حتمن خاشته رو سر خودش امتحان شه 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
چرا زود قضاوا مبکنی عزیزم شاید بنده خدا خاسته رو سر خودش امتحان کنه بالاخره اونا فروشندن دیگه هرچی م ...

ببین آدم متوجه میشه دیگه 

چنتا خانومم اونجا بودن اصلا به اونا به زور جواب میداد ولی برای ما اینکارو میکرد

ببین قشنگ شالو مینداخت روسینه های گندش هی دست میکشید  عقده ای بدبخت

از اینا ک بیرون پره.سینه ۸۵ و با سن پروتزی ریخته تو خیابون ما هم نباشیم شوهرامون ک تنها بیرونن فیض میبرن ب اندازه کافی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم