2777
2789
عنوان

دوستانی که کامپوزیت کردن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 32 پست
آره عزیزم والا نمیدونم به من کسی معرفی کرد که خودش چند ساله استفاده میکنه وراضیه

اهان پس خوبه چون الان چند وقته میزنم نگرانم که نکنه پولیششو ببره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام کامپوزیت کردی؟

اره عزیزم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه نگران نباش

مرسی قشنگم❤️

به سلامتی

❤️❤️سلامت باشی مهربون

چرا دوماه بعد پولیش کردید مگ تغییر رنگ داشت ب این زودی ؟؟؟؟من لمینت کردم خوبیش اینه رنگش ثابت هیچ وجه تغییر رنگ نمی‌ده 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

کامپوزیت خوبه یالمینت سرامیکی؟

لمینت اگر ن چند برابر تفاوت قیمت با کامپوزیت نداشت

لمینت سرامیکی تفاوت قیمت زیادی داره نسبت ب  کامپوزیت هزینش  حتما یک سری مزایایی داره 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

میگن لمینت خیلی دندونارو تراش میدن ولی کامپوزیت اینجور نیست.،طول عمر لمینت اما بیشتره وهزینش خیلی با ...

ممنون ولی کامپوزیت میگن زود تغییر رنگ میده؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
لمینت اگر ن چند برابر تفاوت قیمت با کامپوزیت نداشت لمینت سرامیکی تفاوت قیمت زیادی داره نسبت ب&nb ...

من قبلنم کامپوزیت کرده بود خیلی خوب بود وتا ۷ سال دوام آورد اینبار نمیدونم چرا داره اذیتم میکنه