2777
2789

بچه ها ۳ ماه پیش دندونام کامپوزیت کردم دو ماه بعدشم رفتم  مجدد پالیش کردم حالا چند روزیه که سطح دندونام از اون حالت صاف وصیقلی دراومده و زبر شده علیرغم اینکه خیلی رعایت میکنم ومسواکم فوق نرم وخمیردندونم مخصوص کامپوزیته.به نظرتون طبیعیه؟

نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم طبیعی نیست به دکترت بگو

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

اسی خمیر دندون مخصوص چی میزنی؟ من خیلی وقته کلگیت زیرو پیدا نمیکنم  نمیدونم چی بزنم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
میسویک

این میسویک مدل زیرو؟ منم اونو میزنم ولی دیدم سلیکا داره نکنه کامپوزیتو خراب کنه

حتما میرم اینم از شانس قشنگ منه واسه هر کاری باید۵۰۰ بار برم

نگران نباش چیز مهمی نیست نهایت روش ی خمیر پولیش بزنه صیقلی میشه

یعنی برم پیش دکتر ؟راهی داره درستش کنه یا نه؟ تازه موادیم که استفاده کرد سوییسی بود خیر سرش

برو شاید با سوهان کشی درست شد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️