2777
2789

پسرم چهار سالشه خیلی سرو صدا راه میندازه تو خونه و خیلی شلوغ میکنه ولی خیلی باهوشه .. خیلی خسته میشم .. بچه های شمام شلوغ میکنن؟ چیکار میکنن؟

ی همکلاسی دارم ی سال جهشی خونده میگ برا هر امتحان ی ساعت بیشتر نمیخونم بعدش کلا فیلم میبینم

تازشم خیلی پرانرژیه ظهرهم نمیخوابه صبح هم زود بیدارمیشه 

خیلی هم شلوغ ماشالله دوازدهمیم 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم بهش کاکائو  ، شیرینی  نده ک انرژیش فول فول باشه ، بفرستش باشگاه انرژیشو تخلیه کنه میاد خونه کمتر شلوغ کنه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

ی همکلاسی دارم ی سال جهشی خونده میگ برا هر امتحان ی ساعت بیشتر نمیخونم بعدش کلا فیلم میبینم تازشم خ ...

پیش فعاله 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

مال ما دوسالشم نیست اما پدرمون رو در اورده از بس شلوغ کاره دیروز رفته تخم مرغ آورده از یخچال تا اومدم بگیرم زد به زمین شکست همش مالیده شد به فرش امروزم پاکت شیر رو اورد بریزه تو لیوانش تا اومدم بگیرم همه رو چپ کرد رو فرش اگه فرشمون زبون داشت بخدا ...🤣من که میترسونمش میگم بشین نمکی میاد تو رو میبره یا خیلی اذیت میکنه الکی دستمو میزارم رو چشمم گریه میکنم میگم تو کار بد میکنی من قهرم باهات اصلا قابل کنترل نیست بعضی روزا فقط التماس شوهرمو میکنم ببرتش چند ساعت خونه مامانم بزارتش تا خونه رو از دستش تمیز کنم خونه نمیمونه از دستش که بمب بارونه خونمون فقط

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
رفته رفته شلوغتر هم‌میشن صبر کن ببین کی گفتم بهت😂

من دیگ اعصاب نمونده برام بخدا صبح تا شب درگیرشم اونقت شوهرم میاد کلا یک ساعت دوساعت بیداره میبینتش یعد میخوابه چون کم تر از من پیششه حوصله شو داره یکاری میکنه دعواش میکنم زود میگه چیکار داری بچه رو دعواش نکن ولی یکی هم نیست منو درک کنه تازه یکی هم تو راهی داریم از الان میگم کارم تمومه باید وقتی اون یکی هم به راه رفتن افتاد از دستشون فرار کنم فقط صبح تا شب برنامه کودک روشنه واسش تا شبکه رو عوض میکنیم میره خاموش میکنه تلوزیونو  که نگاه نکنیم 😭انشالله که بچه دیگه مون دنیا بیاد آروم تر میشه هم بازی پیدا میکنه خیلی کنجکاوه فقط یه ثانیه چشم بچرخونم فاتحه یه چیزی رو میخونه 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨