2777
2789
عنوان

اونایی ک شم اقتصادی خوبی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱_زمین 

۲_ طلا (در دراز مدت) 

ماشین هم انتخاب خوبیه در سال های اخیر بیشتر از طلا سود داده البته ماشین ریسک داره خدای نکرده تصادفی و استهلاک هزینه بر هست 

در تکاپوی تبدیل شدن به بهترین خودم💪
خودم ک میگم خونه پایین شهربگیریم بدیم اجاره خودمون بریم جای دیگه مستاجری. نمیدونم فکر خوبیه یا نه

اسی فقط خونه.حتی اگه شده ۴۰ متر.ما پارسال اگه نخریده بودیم دیگه نمیتونستیم هیچ وقت بخریم.ما هم خریدیم دادیم اجاره.اصلا له این فکر نکن که این خونه درب و داغونن.فقط یه خونه سند دار بخر هر جا که باشه

خونه بخر پایین شهر ی دستی ب سروروش بکش که قابل سکونت بشه منظم باش تو چیدمانش یواش یواش با پول جمع کردن و معامله کردن ( مثلا خونه اولی ک خریدی رو بفروش با پول پس انداز ی جای تقریبا بهتر از قبلی بخر ) 

این ی تجربه بوده ک چندین بار دیدم خدارشکر انجام شده جوابشو پس داده 

چون کرایه خونه بالاست ادم حتی اگر ی کلبه هرابه هم داشته باشه ولی از خودش باشه بهتره 

البته این نظر منه بازم خودت خووووووووب فکر کن و تصمیم بگیر انشاالله موفق باشی

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
خونه بخر پایین شهر ی دستی ب سروروش بکش که قابل سکونت بشه منظم باش تو چیدمانش یواش یواش با پول جمع کر ...

آخه دوتا بچه دارم بعضیا میگن پایین شهر محیطش اصلا برا بچه هات خوب نیس 

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
ینی از ماشین هم بیشتر؟

اون آماری رو که من دیدم ماشین درش نبود سکه و دلار و مسکن مقایسه کرده بود. با 600  700 میشه آپارتمان نوسازم گرفت ولی مسکن مهریه و در جایی که هنوز خیلی آباد نیست