سلام خانوما اگر کسی از صوت سوره بقره نتیجه دیده یا نشونه گرفته مثل خواب دیدن و باز شدن گره های زندگیش ممنون میشم راهنمایی کنید من دوماهه صوت سوره بقره رو تو خونه پخش میکنم چون گفته بودن مشکلاتم رفع میشه وطلسم ها باطل میشه چند روز پیش یکی از دوستانم یه خواب عجییی دیده خیییلی فکرم بخودش مشغول کرده دنبال جواب سوالم هستم یعنی تاثیر سوره بقره بود؟
خواب دیده یه موجود خیییلی عجیب و وحشتناک که میگف در شکل یه مرد ظاهر شده بوده تمام هیکلش از گوشت سفید پر ار رگ بوده ویه چشم داشته با اندامی خییییلی زشت این بنده خدا از این حیوان صفت وحشت کرده بوده و هراسان بوده که میگف یه صدایی از بلندی انگار از آسمون میومده سه بار تکرار کرده به رویا بگو سراغ این دعانویس نره به ظاهر ادم خوبی اما این حیوان باطن اون دعانویس دوباره اون صدا اومده به گوشش که تکرار کرده به رویا بگیا یه وقت سراغ این دعانویس نره خییلی گیج شدم اون شیطانی که گفته ازش دوری کنم کیه اصلا دلیل این خواب چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.