2777
2789

من فقط پیج نسی رو دارم و به کارش معتقدم

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

ن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت به سرم زده بود بگیرم ازشون و امتحانش کنم... دیگه شلوغ پلوغ شد یادم رفت 🤔 واقعا منم برام سواله که تاثیر دارن یا نه 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
پیجشو میدی؟ شما ازش خریدی؟

چند وقت پیش چندتا ساب رایگان گزاشت تو چنلش واقعا خوب بودن

پیجش هم nasi آندرلاین سابلیمینال 

(مدیونی فک کنی چون حوصله نوشتن سابلیمینال به انگلیسی نداشتمو بقیش رو فارسی نوشتم)😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
چند وقت پیش چندتا ساب رایگان گزاشت تو چنلش واقعا خوب بودن پیجش هم nasi آندرلاین سابلیمینال  ( ...

مهم نیته😂😂😂 رایگان ک زیاد هست

ولی گفتم ببینم زود جواب پیام دادن بهشون یا چند روزه میسازن

تا حالا نخریدی مگ ساب؟

نه هنوز نخریدم، پیجشون و اتفاقی دیده بودم و فالو کرده بودم 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
عزیزم با ی آهنگی که اونا میفرستن با رایگان فرق نداره فقط آهنگ گوش میدی تا ضمیر ناخودآگاه ت عوض بشه و ...

ب رایگانا اعتماد ندارم زیاد

این پیج گفته شخصی میسازم طبق مشخصات خودتون

خوب ک هستن چون شخصی میسازن ولی دیر جواب پیام میدن😑😑

عه نمیدونستم

راستی قبلا تر مثلا چهار سال پیش انلاین شاپ بود من اون موقع ازشون واکس مو سفارش دادم😂 تا جایی که یادم میاد پاسخ دهیشون خوب بود

ب رایگانا اعتماد ندارم زیاد این پیج گفته شخصی میسازم طبق مشخصات خودتون

من خودم گوش کردم اوکی بوده دیگه هر جور راحتی 

اصولا ساب رو نمیسازن فقط وقتی میگی چی میخوای اون ساب برات میفرستن 

🎀