2777
2789
عنوان

تا حالا شده که؟

153 بازدید | 18 پست

تا حالا شده حس پوچی کنین . یا توی یه دوره از زندگیتون حوصله هیچیو نداشته باشین؟

الان من اونجوریم . زندگی برام یجوریه انگار زمین تنگ شده . حوصله هیچ جا و هیچ کسیو ندارم ‌ خسته و بی حوصله م ‌ زود رنج شدم . احساس میکنم زندگی نمیکنم 

هیچی خوشحالم نمیکنه

از خودم و همه چیز بدم میاد

در ضمن بخاطر پریودی نیست پری تازه تموم شده

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

انگار خودمو گم کردم خودمو نمیشناسم انگار از بیرون به کسی که هستم دارم نگاه میکنم ولی نمیشناسمش. 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستم. دستم به هیچ کاری نمیره. به صفحه موبایل نگاه می‌کنم، اما انگار نمی‌فهمم چی نوشته. پیام آدما رو به زور جواب می‌دم. کارامو بیخودی میندازم عقب. همه‌ش غمگینم انگار. بی قرارم، روزی چندبار فکر می‌کنم که اصلا چرا زندم. زمان بی‌معنا شده برام. روزا رو حتی یادم میره. خستم...!

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اره تا دلت بخواد البته من افسردگی دارم 

بنظرت منم علایم افسردگی دارم؟

بله اینطور نباشه غیرنرماله هرادمی اینوتجربش میکنه

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
‏ خستم. دستم به هیچ کاری نمیره. به صفحه موبایل نگاه می‌کنم، اما انگار نمی‌فهمم چی نوشته. پیام آدما ر ...

دقیفا منم همینطوریم 

دست و دلم به هیچ کاری نمیره . حوصله خودمم ندارم انگار

دلم تنهایی میخواد . 

اره گاهی پیش میاد 

خیلی ح مرخرفیه مثل باتلاق هی بیشتر میشه 

هر چی میخام حالمو خوب کنم بازم برمیگردم تو همین نقطه 

داری پخته میشی 😅 نمیدونم چطوری بگم 

پخته چرا ؟ 

نمیدونم چمه از یه نقطه کوچیکم ناراحت میشم دلم میخاد همه چیزو تغییر بدم . دلم میخواد نباشم محو بشم 

شاید خفیف ولی از اینا شروع میشه بنظرم مشاور برو اگه طولانی شد عزیزم 

نمیدونم چند روزه خیلی این حس بیشتر شده دیشب تا ۵ صبح خوابم نبرد . همش گریه م میگرفت . اخرش رفتم دو صفحه قران خوندم 

پخته چرا ؟  نمیدونم چمه از یه نقطه کوچیکم ناراحت میشم دلم میخاد همه چیزو تغییر بدم . دلم میخوا ...

از این بحران در میای حالا نمیدونم چقد طول میکشه وبعد از اون نگاهت به همه چی تغییر میکنه امیدوارم مثبت باشه واست وبه افسردگی ربطی پیدا نکنه