2777
2789
عنوان

تا حالا شده که؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست
از این بحران در میای حالا نمیدونم چقد طول میکشه وبعد از اون نگاهت به همه چی تغییر میکنه امیدوارم مثب ...

بنظرت اگه یه اتفاق مثبت تو زندگیم بیوفته درست میشه یا نه 

البته الان حس میکنم هیج چیزیییی خوشحالم نمیکنه

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
بنظرت اگه یه اتفاق مثبت تو زندگیم بیوفته درست میشه یا نه  البته الان حس میکنم هیج چیزیییی خوشح ...

منظورم اتفاق مثبت درون خودته نه زندگیت !

میدونی منم مثه شما بودم 

وقتی از این بحران در اومدم خیلی حالم بهتر شد 

واینی که الان هستمو دوست دارم 

فقط یکم ضعف اعصاب پیدا کردم با کوچیکترین چیزی اعصابم خورد میشه ولی خب هر آدمی بی عیب نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اتفاق مثبت درون خودته نه زندگیت ! میدونی منم مثه شما بودم  وقتی از این بحران در اومدم ...

خیلی سخته واقعا گم شدم تو خودم

قبلا فکر میکردم دروغ میگن ک گم شدیمو فلان

الان میفهمم چقدر بده این حال

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇