2777
2789
عنوان

روز دهم ای یو ای و درد کشاله ران چپ

1660 بازدید | 12 پست

سلام خانوماااا

من امروز روز 21 پریودمه و 10 امین روز ای یو ای.خیلی ترشح دارم عذر میخوام هربار میرم دسشویی لباس زیرم خیسه و پر از ترشح.از امروز صبح هم داخل ران سمت چپم درد میکنه نمیتونم راه برم.زیردلمم همچنان تیر میکشه مخصوصا تخمدان چپم که 2تا فولیکول 22 و 23 داشت.

یبار روز 7ام بی بی چک مدیکور زدم یه هاله خیلی کمرنگ زد بازور دیده میشد .ولی روز نهم بی بی چک روژان زدم اصلا چیزی دیده نشد.

تورو خدا کسی بوده تو شرایط من؟؟و باروار شده باشه؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن تا حالا ای یو ای نکردم ولی تو اقدامم و میدونم انتظار سخته😘

انتظارش دور از جون شما یجور پدر در میاره.دردایی که ادم میکشه هم یجور دیگه.انشالله این ماه همه منتظرا جواب بگیرن❤💐

چرا کسی نیست؟؟؟؟

توروخدا اگه کسی بوده تو حال من یا اطلاعات داره بیاد بگه دیگه.امروز 21امین روز پریودمه و 10 روز از ای یو ای گذشته و بی بی چک روژان زدم منفی بووووووود.

زود بی بی زدم به نظرتون؟؟؟؟؟

سلام عزیزم شما باردار بودی؟

سلام اتفاقا امروز رفتم ازمایش تیتر بتا دادم 3.1 بود و منفی.15 روز از ای یو ای گذشته . کمر درد شدید دارم ترشح سفید دارم زیر دلم و سرم درد میکنه . ولی منفی بود.نمیدونم چند روز دیگه بازم برم یا نه

سلام اتفاقا امروز رفتم ازمایش تیتر بتا دادم 3.1 بود و منفی.15 روز از ای یو ای گذشته . کمر درد شدید د ...

تاریخ پریودت چندمه . هر موقع عقب افتاد بعد برو چون ممکنه لقاح دیرتر انجام شده باشه 

تاریخ پریودت چندمه . هر موقع عقب افتاد بعد برو چون ممکنه لقاح دیرتر انجام شده باشه 

پریودم نا منظمه دقیق نمیدونم سیکلم چند روزس از 21 روزه تا 30 روز.بخاطر همون نمیدونم چندم پریود میشم . توکل به خدا قربونش برم تا نخواد یه برگ از درخت نمیفته.ایشالا هر چی صلاحم باشه همونو بذاره جلو راهم...