2777
2789

پنج روزه عمل کردم اولندش که صب عمل پاشدیم دیدیم یه کولاکیه که نگو حالا شهر ما سال تا سال برف نمیومدا😐😂

رفتم کلینیک با کلی استرس قرصمو خوردمو اماده شدم بره عمل خلاصه بعد یه ساعت که دیگه داشتم میمردم از تشنگی رفتم تو اتاق عمل بیهوش شدم و موقع بهوش اومدنم دیدنم دو نفر بالاسرم دارن بحث میکنن که اره چرا بهوش نیومد و نمیدونم همش تقصیر توعه فلانه بعد اونیکی پرستاره میگف من چه بدونم روزی چندنفر میان اینجا تا حالا همچین چیزی نداشتیم و اینا و چندبارم بهم شوک زدن و هی صدام میکردن که میگفتن خودتو تکون بده که نمیتونستم خودمو تکون بدم🤦‍♀️

بعد اینکه چندتا چیکه اب ریختن تو گلوم که مثل کویر لوت خشک شده بود بردنم تو بخش که خوابیدم بعدش و دیدم باز صدام میکنن بلند شدم تو حالت خواب و بیدار همراهمو دیدم

الهی بلا ازت دور باشه،الهی خیر به زندگیت سرازیر بشه جااانم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خانمای گل ممنون میشم به نیت حاجاتم یک صلوات مهموونم کنید.

برای از بین رفتن دغدغه های فکری و غصه و ناراحتی‌هام.زیر و درشتشون

حل شدن مشکلات و ناکامی ها و حسرتهام

رسیدن به آرزوهام و دلخواهم در زندگی

امشب و فردا و همیشه تااا همیشه حفظ بشن داشته هام و تقویت بشن و به خوبیهای زندگیم اضافه و آسیبهاش برطرف و بهتر از قبل حتی بشه

برای بخششم توسط خدا و نجات و کمکش و دور شدن هر شر و بدی از زندگیم...

فردا روز خوشی باشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینکه از عملم سه ماهو خورده ای میگذره ولی یهو ترسیدم نمیدونم چرا😐😂

من اولین چیزی که بعد از بهوش اومدن گفتم، گفتم که من زیاد بیهوش بودمم؟؟؟ 😂 مامانم میدونه بهوش اومدم؟ 

بعد دوساعت رفتم خونه مامانم که باز پنج دیقه بیدار بودم درحال خوردن و نوشیدن مایعات بعد ده بیست دیقه میخوابیدم  که وقتی بلند میشدم گلوم خشک خشک بود باز هنوز اثر داروی بیهوشی نرفته بود 

چشمتون روز بد نبینه ساعت چهار صب اثر داروها رفتو دردام شروع شد با افت فشار شدید 

که دوباره قرص خوردم و خوابیدم 

با اینکه از عملم سه ماهو خورده ای میگذره ولی یهو ترسیدم نمیدونم چرا😐😂 من اولین چیزی که بعد از بهو ...

منم میگفتن که اون لحظه فقط مامانمو صدا زدم و هی میگفتم که اره من بهوش نمیومدم منو زدن داشتن دعوا میکردن😐🤦‍♀️😂

منم میگفتن که اون لحظه فقط مامانمو صدا زدم و هی میگفتم که اره من بهوش نمیومدم منو زدن داشتن دعوا میک ...

واایی😂 کلا حسو حال بعد بهدش اومدن خیلییی عجیبه من اصلا نمیتونستم حرفامو کنترل کنم هر چیزی امکان داشت بگم🤣😂

من تازه امروز تامپونمو کشیدم پنج روز با تامپون بودن جونمو گرف ینی احساس سنگینی و خفه شدن و اینکه نتونی نفس بکشی خیلی بهم فشار میورد شبا که دیگه به مرز جنون میرسیدم و دلم میخواست همه پانسمانرو بکنم بندازم دور 

از اینورم چون گلوم خیلی خشک شده بود زخم شده  هیچی نمیتونم بخورم و از درد گلوم به خودم میپیچم خوابم که کلا حروم شده بهم این چندروزه

واایی😂 کلا حسو حال بعد بهدش اومدن خیلییی عجیبه من اصلا نمیتونستم حرفامو کنترل کنم هر چیزی امکان داش ...

اره دقیقا ادم میدونه باید حرف نزنه ها ولی باز میزنه🤦‍♀️😂