2777
2789
عنوان

اونایی که میگفتن عمل بینی راحته بیان🤨😒

| مشاهده متن کامل بحث + 5525 بازدید | 50 پست
من از ترس اینکه یهو تو خواب نچرخم اصلا نمیخوابم😂😑 همش میگم خدایا چشامو ببندم وا کنم ببینم یه سال ...

من مامانم جفتم میخوابید ولی بیچاره همش بیدار بود شبا منو بیدار میکرد که به پهلو نشم😂

دیگ الان خودکار به کمر میخوابم 😂😐

شکر خدا  من نیمه فانتزی خواسته بودم ایشالله که در بیاد 🥺

ان شالله که همونطوره که میخواستی 

منم الان روز به روز حس میکنم یه کم قوس دراورده رفته سمت نیمه فانتزی

ولی مهمتر از شکل دماغ ایته که به چهرت بیاد 

اینطوری خیلی بهتره 

باید متناسب اجزای صورت باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم جفتم میخوابید ولی بیچاره همش بیدار بود شبا منو بیدار میکرد که به پهلو نشم😂 دیگ الان خودک ...

من شبا با بالشت گردنی میخوابم اون نمیزاره تکون بخورم😂

کلا تو شعاع ده متریمم نمیزارم‌کسی رد شه چه برسه بخوابه همش میترسم بخورن به دماغم🤦‍♀️😂

ان شالله که همونطوره که میخواستی  منم الان روز به روز حس میکنم یه کم قوس دراورده رفته سمت نیمه ...

اره دقیقا باید روی چهره بشینه 

من حس میکنم دماغمو سربالا نکرده😕

یکم سربالا دوست داشتم بشه 

به ما چه که زیادی بیهوشی بهت زدن 😐😂 خیلیم عمل راحتیه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
اره دقیقا باید روی چهره بشینه  من حس میکنم دماغمو سربالا نکرده😕 یکم سربالا دوست داشتم بشه&nb ...

معمولا دکترا بینیو متناسب صورت درست میکنن شاید این بیشتر به چهره ی شما میومده 

ولی الانم نمیشه نظر داد 

اتل رو بینیتونه؟؟؟ 

به ما چه که زیادی بیهوشی بهت زدن 😐😂 خیلیم عمل راحتیه

مگه دوز بیهوشیو میشه زیاد و کم کرد؟

من با بیهوشیش کاری ندارم 

بعدش منظورمه حالا شاید شما درد نداشته باشی

دقیقا  نمیدونم چرا بعضیا میگن اسونه  حالا من استانه تحمل دردم بالاعه ولی وقت اثر داروهام ...

خ عجیبه درد داری

من آستانه تحمل دردم بشدتتتتتت پایینه ولی یه سر سوزن درد نداشتم

انگار ن انگار بینیم عمل شده بود.ولی تا میشد تهوع و استفراغ داشتم بعد از عمل

میگفتن بخاطر دارو بیهوشی که چینی هست اینهمه تهوع دارم

معمولا دکترا بینیو متناسب صورت درست میکنن شاید این بیشتر به چهره ی شما میومده  ولی الانم نمیشه ...

اره اتلمو حالا چهارشنبه قراره برداره

گفته بودم بهش که بینیم به فیسم بیاد ولی خب یکم سربالا خوب میشد چون به مرور زمان جاذبه زمین میکشه 

اره اتلمو حالا چهارشنبه قراره برداره گفته بودم بهش که بینیم به فیسم بیاد ولی خب یکم سربالا خوب میشد ...

به نطرم اصلا نمیشه الان نظر داد راجب بینی چون اتل روشه. ورم دارهه کلی تغییر میکنه توی  چندماه اینده تا خودشو نشون بده 

نگران نباش ❤️

خ عجیبه درد داری من آستانه تحمل دردم بشدتتتتتت پایینه ولی یه سر سوزن درد نداشتم انگار ن انگار بینی ...

چه خوب که درد نداشتین

من با تامپون درد داشتمو یه جورایی دماغم گز گز میکرد و چیزی میخواستم بخورم دماغم درد میکرد 

بلاخره هر کی یه جوره

مگه دوز بیهوشیو میشه زیاد و کم کرد؟ من با بیهوشیش کاری ندارم  بعدش منظورمه حالا شاید شما درد ...

اره دیگه به نسبت هر کسی دوز بیهوشی متفاوته

لحنم شوخی بودا به دل نگیری😅من بعد عملمم تا چند روز که احتمال درد بود هر ۶ ساعت باید مسکن میخوردم که خب باعث شد هیچی درد نداشته باشم،حتی کبودی هم نداشتم 🤷🏻‍♀️

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️