2777
2789
عنوان

چه حقیقتی رو پنهان کردید؟ ( از روی بدجنسی😅)

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 72 پست
🤢😂چند تا مگس بود حالا

یدونه ولی خب خیلی ازمگس بدش میومدحتی اگه میدیدیدونه مگس تواتاق درحال پروازکلی به مگسه بدوبیراه میگفت کلی تلاش میکردبکشتش واگه موفق نمیشدگریه میکرددراون حدبدش میومدوحالاباعسل خورده بودتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از کارام خجالت میکشم راهنمایی بودم کفش دوستم  پرت کردم پشت بوم خیلی ناراحتم چقد حسود بودم خا ...

ماهم معلممون رفت دسشویی و اومد مانتوش تو شلوارش بود بهش نمیگفتیم. حالا جالبه تا آخر وقتم همونطور بود یعنی بقیه معلمها و مدیر هم نگفته بودن بهش  

یدونه ولی خب خیلی ازمگس بدش میومدحتی اگه میدیدیدونه مگس تواتاق درحال پروازکلی به مگسه بدوبیراه میگفت ...

😭🤮باز اون یدونه بود تو بتری عرق نعنا که خوردم ۲۰ تا مگس بود فک کنم قشنگ آب مگسی خوردم

من یه بدجنسی که کردم شوهرم قاب  عکس پدرشوگذاشته بودرومیزتلوزیون هرکی میومدخونمون ازدوستام مسخره میکردن میگفتن یعنی اینقددوسش داری منم بدم میومدپیش خودم میگفتم صبح تاشب میبینمشون شبم میخوام تلوزیون ببینم هی چشمم بایدخونواده شوهروببینه...خلاصه یروزبه ذهنم رسیدزدم قاب عکسوشکستم به شوهرم گفتم داشتم پاک میکردم شکست .....الان گاهی یادم میفته احساس بدجنس بودن میکنم

😦😓خواهرم خیلی ازین کارا میکرد یه بار  عروسی دختر خالم بودیم خواهرم از دختر خالم بدش میاد قبل عروسی رفت لباس عروسو خراب کرد کس هم نفهمید بیچاره ها به بدختی لباس عروس جور کردن واقعا کار خواهرم بد بود

من یه بدجنسی که کردم شوهرم قاب  عکس پدرشوگذاشته بودرومیزتلوزیون هرکی میومدخونمون ازدوستام مسخره ...

خوب کاری کردی اتفاقا منم بودم همین کارو میکردم  

والا خودشونو میبینیم کافیه دیگه حوصله عکسشونو نداریم