2777
2789
عنوان

چه حقیقتی رو پنهان کردید؟ ( از روی بدجنسی😅)

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 72 پست
چقدر مهربونی من بودم زنگ نمیزدم. یا اینکه میگفتم برای منم از همینجا میخواید هدیه بخرید؟

والا زنه مغازه نبود رفتن ی جا دیگه خریدن ب منم گفتن دستمون تنگه حقوق بگیریم می‌خریم بد هم دیگه کلا یادشون رفت احمقا  تازه چیزایی ک. نخریدم میگن خریدیم کجایی تو 😤

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤮😭از اون روز فوبیای عرق نعنا گرفتم

من همچین قضیه ای تو شمال برام اتفاق افتاد تازه ماه آخر بارداری هم بودم. یه عالمه خوردم بعد کلی کرم کوچیک دیدم روش شناوره. انقدر رفتم بالا اوردم که نزدیک بود زایمان کنم خیییلی حالم بد شد اونروز

🤢😨🤮🤮مگس گفتی یادم اومد شکمم درد میکرد رفتم از یخچال عرق نعنا برداشتم خوردم بدون اینکه نگاه کنم ب ...

وای خداانگارخاطره مگس زیاده یادمه بچه بودم عروسی پسردایم تودهاتمون بودتوجایی که غذامیپختن کلی مگس بودبعدقشنگ دیدم تودیگ خورشت بگم صدتااینامگس بودخیلی قشنگ اشپزمگساروباقاشق برمیداشت میریخت روبرنج میدادملت میخوردن .....جالبه خودمم میخوردم خیلیم خوشمزه بودالان یادش میفتم میگم حداقل منکه دیده بودم چراخوردم چقدخنگ بودم من🤣🤣🤣🤣

وای خداانگارخاطره مگس زیاده یادمه بچه بودم عروسی پسردایم تودهاتمون بودتوجایی که غذامیپختن کلی مگس بو ...

یعنی قشنگ مگسارومیدیم که ازظرف خورشت میریخت تویه ظرف دیگه بعدش شروع کردبه کشیدن خورشت روبرنج