2777
2789
عنوان

نکات خانه داری و خانه تکانی

19586 بازدید | 178 پست

سلام.همش که نباید تاپیک خیانت و مادرشوهر و جاری بذاریم که.بیاید هرکس هرنکته ای راجع به خانه داری و خانه تکانی و نمیدونم هرچیزی که خودتون با تجربه به دست آوردید رو با بقیه به اشتراک بذارید.مطمئنم خیلی به دردمون میخوره.حتی خرید ،حتی فریز کردن غذا برای عید یا هرچیز دیگه ای که به فکرتون میرسه.

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظروف مسی رو با نمک و سرکه برق بندارید.ته قابلمه های تفلون و گرانتی رو ک سیاه شده با پودر صابون و اب گرم و کمی سرکه سیم بکشید خیلی اروم کامل تمیز میشه.اونایی ک نمیخوان فرشاشونو بشورن رو فرشا جوش شیرین بپاشید بعد ی ربع یا نیم ساعت جارو برقی بکشید ضدعفونی میکنه و براق و تمیز و هر بدی نامطبدعی رو از بین میبره.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

صابون معطر خوشیو رنده کنید تو کیسه بریزید و بزارید لای رخت خواب ها خوشبو میشن.رو چنتا پنبه ادکلن اسچری کنید و بزارید چند جای کمد لباسا تا لباساتون همیشه خوشبو باشن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
ظروف مسی رو با نمک و سرکه برق بندارید.ته قابلمه های تفلون و گرانتی رو ک سیاه شده با پودر صابون و اب ...

چقدر خوب .اتفاقا من نمیخام فرشهامو بشورم

صابون معطر خوشیو رنده کنید تو کیسه بریزید و بزارید لای رخت خواب ها خوشبو میشن.رو چنتا پنبه ادکلن اسچ ...

چه چیزایی بلدین بخدا.ایول