2777
2789
عنوان

چطور اراده‌ی قوی داشته باشم؟؟؟

112 بازدید | 8 پست

میخوام لاغر شم اما یه روز رژیم میگیرم میره تا یه هفته 

یه روز ورزش میکنم بازم تا چند روز میره

زیاد فست فود اینا نمی‌خورم اما گاهی اوقات نوشابه مصرف میکنم...

اصلا یه وضعیه که نگو من چیکار کنم؟؟؟؟ 

اصلا نمیتونم هی میگم فردا فردا

شماها چیکار میکنید لاغر میشید به ماهم بگید

هر راهی بگین هستم❤❤

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
نکنه تو منی؟

همزادت ام😂😂

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدم ۱۶۵ وزنم ۷۳ هنوز ۱۱ کیلو کم کردم تو ۶ ۷ ماه

خودت برنامه ریزی نکن برای لاغری حتما زیرنظرپزشک متخصص باش، دخترعمه من خودش هرصبح میرفت پیاده روی، غذا صبحونه یه کف دست نون میخورد ناهار وشام 5قاشق، بعد داشت از گرسنگی میمرداا ولی چیزی نمیخورد، خلاصه الان لاغر شد ولی لرزش دست و مشکلات عصبی گرفته و دکتر رفته گفته بخاطر اینه خودش برنامه ریزی الکی و غیر استاندارد کرده/•

خودت برنامه ریزی نکن برای لاغری حتما زیرنظرپزشک متخصص باش، دخترعمه من خودش هرصبح میرفت پیاده روی، غذ ...

واقعا؟؟؟

اما من از دکتر کرمانی که برنامه کرفس مال اونه اشتراک خریدم سه ماهه یه ماهش به فنا رفت ۲۴۰ هزار تومان دادم هنوز ۲ کیلو درست حسابی لاغر نشدم به خدا خسته شدم ۱ ۲ ماه دیگه عروسی داریم اصلا نمیدونم چیکار کنم

آره خب یهو لاغر کرد و خیلی چیزا مصرف نکرد چون مضربود

ولی اولین گامش اینه بیای هدفتو مکتوب کنی، بعدش طبق برنامه پیش بری حتی تو مهمونیا اگه نوشابه میبینی و برات ممنوعه باخودت بگی بخاطر رسیدن به هدفم نمیخورمو.. بعد از2هفته عادت میکنی برات میشه یه روتین روزانه که خودت هم ورزشتو و هم خوراکتو رعایت میکنی/•

بعدم مشاور حضوری با آنلاین زمین تا آسمون فرق میکنه بهتره حضوری بری، امیدوارم به وزن دلخواهت برسی♥

آره خب یهو لاغر کرد و خیلی چیزا مصرف نکرد چون مضربود ولی اولین گامش اینه بیای هدفتو مکتوب کنی، بعدش ...

امیدوارم .... فقط شکم پهلو دارم