2777
2789
عنوان

اونایی که نگران بچم بودن لطفا راهنماییم کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 10424 بازدید | 23 پست
یا این که زنگ بزن مطب از منشیش بپرس میره از دکتر میپرسه بهت میگه. ولی چون اهن بدن تامین بشه دیگه نیا ...

عزیزم زنگ بزنم میگه بیارش،یه شهر دیگه هم هست نمیتونم ببرمش،ذخیره آهنش خیلی کمه بار دوم که بردم گفتم هیچ تغییری تو خواب واشتهاش نشده گفت خب پس دیگه نهایت فولیک اسید میدم بهش .....کاش پرسیده بودم چن تا شیشه بدم

..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ذخیره آهنش کم بود به شدت کم خواب وکم خوراک بود،چکاپ گرفتی،حتمابگیر

نه هجده ماهشه پسرم تاحالا ازمایش انجام ندادم براش. شماقطره آهن بهداشت رو به دخترتون میدادید؟ پسرمن آهن نمیخوره اصلا 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

نه هجده ماهشه پسرم تاحالا ازمایش انجام ندادم براش. شماقطره آهن بهداشت رو به دخترتون میدادید؟ پ ...

دختر منم هرآهنی امتحان کردم نخورد وبالامیاورد حتی لیپوزوفر،دیگه ۹ماهگی فروزومال رو امتحان کردم خورد،اگرآهن نخورده صد درصد کمخونی داره

..........
دختر منم هرآهنی امتحان کردم نخورد وبالامیاورد حتی لیپوزوفر،دیگه ۹ماهگی فروزومال رو امتحان کردم خورد، ...

سلام خوبی ؟ دختر خوب تاپیک قبلیت منو دیوانه کرده بود ، چطور منصرف شدی اگه دوست داشتی بگو خیلی نگران و ناراحت بودم 

نمیدونم چرا اینقدر قضیه تو برام مهم و خاص هست و بهت احساس خاصی دارم من خودم یه کمبودی تو زندگی ام دارم از مادر شوهرم و جاریم خیلی زخم زبان شنیدم و تا عمق وجودم سوختم الان به خدا  با گریه تایپ میکنم برات ، ولی اولای کرونا مریض شدم خیلی شدید ولی همسرم زیاد اهمیت نداد ، اونا هم که با خوشحالی و ذوق به همه زنگ زدن و گفتن که حالم خرابه ... خلاصه متوجه شدم تنها خودم مهم هستم دم مرگ رسیدم گفتم خدایا فقط از رخت خواب بیماری بلند شم به جز بچه هام و خودم به هیچ کس اهمیت نمیدم و واقعا همین کار و کردم با اونا به جز سلام خداحافظی حرف نمیزنم ، همسر م هم زیاد اهمیت نمیدم الان حس خوبی دارم چون آدم های سمی رو از دلم و ذهنم انداختم بیرون ،، شاید تجربه من بدرد تو هم بخوره ببخشید که زیاد شد شرمنده