2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده بیاد

64 بازدید | 4 پست

خواب دیدم داریم با خواهرم که. نامزده دوتایی میریم مسافرت خارج از کشور و من خیلی خوشحالم هردومون یعنی ‌

قبل خواب خیلی به خدا التماس کردم و گریه معنیش چی میتونه باشه

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

تعبیر کلی خوابتون 

از زندگیت در حال حاضر راضی نیستی هرج و مرج هست و دلت میخواد از این وضع دربیایی ولی نمیدونی چجوری تعادل نداری.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر کلی خوابتون  از زندگیت در حال حاضر راضی نیستی هرج و مرج هست و دلت میخواد از این وضع دربی ...

دقیقا ولی چرا خوشحال بودم اخه 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
دقیقا ولی چرا خوشحال بودم اخه 

خوشحالی کاذب از حس لحظه ای چند وقته میخوای بری مسافرت با خواهرت اینا جور نمیشه تو خواب باور کردی و خوشحال بودی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89