2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور دوس داشتن اعصاب ادمو خراب میکنه ریحانو ببین چ عذاب میکشه دقیقا شوهر من دوس نداره با هیچکی حرف ...

مآل منم سیاه قلبه کلا دوس نداره زیاد کسی بیاد بره باهاش حرف بزنم‌ حق هیچی ندارم بعضی حرفا میزنه همش میگه نمیمیری راحت شم 

اینجور دوس داشتن اعصاب ادمو خراب میکنه ریحانو ببین چ عذاب میکشه دقیقا شوهر من دوس نداره با هیچکی حرف ...

همیشه مرگمو از خدا میخواد درحالی که هیچ کاری باهاش ندارم تا حالا هرچی گفته انجام دادم دوسم نداره انگاری ازش میپرسم میگه من بدون تو نمیتونم 

مآل منم سیاه قلبه کلا دوس نداره زیاد کسی بیاد بره باهاش حرف بزنم‌ حق هیچی ندارم بعضی حرفا میزنه همش ...

وای بمیرم برات چرا این حرفو میزنه، بگو بدبخت من بمیرم چی گیرت میاد جز اینکه خونت خراب میشه 

وای بمیرم برات چرا این حرفو میزنه، بگو بدبخت من بمیرم چی گیرت میاد جز اینکه خونت خراب میشه 

خدا نکنه جانم اره اونقدر از خودم و زندگی بریدم چندین سال هرجور باهاش ساختم بچه دار نمیشیم یطرف اخلاقش رفتارش یطرف

همیشه مرگمو از خدا میخواد درحالی که هیچ کاری باهاش ندارم تا حالا هرچی گفته انجام دادم دوسم نداره انگ ...

بچه داری، پدرشوهر منم ب زنش میکفت ی روز کفت خلاصه من صدام در اومد باهاش بحث کردم تو همون هفته  تصادف کرد مرد 

بچه داری، پدرشوهر منم ب زنش میکفت ی روز کفت خلاصه من صدام در اومد باهاش بحث کردم تو همون هفته  ...

چوب خدا صدا نداره انشالله اینم به جزا اعمالش برسه