2777
2789
عنوان

کسایی که زبان خوندین بیایید کمککک

126 بازدید | 12 پست

من چند سال پیش وقتی دوران دبیرستان بودم کلاس زبان رفتم ولی وقتی رسید به سال کنکورم ول کردم

الان بعد از چند سال دوباره میخوام زبان بخونم ولی حوصله کلاس نشستن و اینا رو ندارم 

میخوام خودم شروع کنم بخونم 

به نظرتون از این دوره های زبان بگیرم ؟ 

یا مثلا با ویدیو های یوتیوب و گرفتن کتاب خودم میتونم بخونم ؟ 

یا اگه کتابی میشناسید معرفی کنید و لطفا اگه دوره ای گرفتید که خوب بوده حتما معرفی کنید 

ممنون ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب سطحت داره بستگی ب این داره بتونی خودخوان انجام بدی یا نه بستگی به این داره ک میخای چکار کن ...

میخوام از اول شروع کنم یه جوری که هر ۴ تا مهارت رو یاد بگیرم 

اول حتما یه مدت مثلا شش ماه کلاس برو تا کمی راه بیفتی  اگر سطح زبانت پایینه خودت نمیتونی تنهایی راه بیفتی 

کتاب های تاپ ناچ خوبن و فیلم و انیمیشن زبان اصلی نگاه کنی هر روز دو ساعت باید بخونی مداوم بعد از چند ماه تغییر رو احساس می‌کنی  

بعد از اینکه راه افتادی کلاس های speaking برو برای تقویت حرف زدن

من یه سری کلاس رفتم پشیمون شدم معلم گرفتم.

به من گفتش برای خودخوان میتونی از سایت britishcouncil استفاده کنی. خیلی خوبه. گرامر رو خیلی بزبون قابل فهم میگه بعد چند سری تست داره برای تمرین.

اگر با ترجمه لغتهاش مشکل داشته باشید تو قسمت گرامرش میتونید از گوگل استفاده کنید.

ولی همیشه بهم میگه که به هیچ عنوان از سایتهای فارسی برای یادگیری زبان انگلیسی استفاده نکنید چون خیلی از بخشهای گرامر همخوانی ندارن.

'آموزش زبان : https://learnenglish.britishcouncil.org/skills/listening

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.