یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرم ۳سال و۴ماهش ،صبح ساعت ۸بیدار کارتون میبینه بازی میکنه تا۱۲ شایدم تا۱ ظهر بعدش ناهار یعدشم میخوابه تا ۴ وبقیه روز خودم باش بازی میکنم بدو بدو دزد پلیس باماشیناش بضی وقتا نقاشی بضی وقتا کاردستی ولی بازم فک میکنم کافی نیس باید ی کار دیگه هم براش بکنم بیرونم میبرمش همیشه
اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
دختر من سه سال و سه ماهشه بشدت شیطونه دیوانم کرده. یعنی بهش میگم دیوانم کردی میگه نه بابا رو دیوان ...
همسن پسر من ولی پسر من خیلی اروم دوس داشتم شیطون باشه
اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
من دخترم دوسال و هشت ماهشه تقریبا همه چی میگهاعداد انگلیسی تا ۱۰فارسی تا۱۳رو بلده رنگ هم تقریبا ۸تا ...
پسرمنم بلد همه رو
پسرم ۳سال و۴ماهش ،صبح ساعت ۸بیدار کارتون میبینه بازی میکنه تا۱۲ شایدم تا۱ ظهر بعدش ناهار یعدشم میخوا ...
افرین به شما مامان پر انرژی
دختر من بیشتر کارتن میبینه با وسایل آشپزخونه بازی میکنه نقاشی میکشه ولی خودم زیاد حوصلم نمیشه باهاش بازی کنم و زمان بازی کردنم باهاش خیلی کمه همش عذاب وجدان دارم
پسر من دوسال و یک ماهشه.براش سی دی و فلاش کارت کردم اعدادو میگه اعضای بدنو بلده کلمات رو تکرار میکنه اما بازبون خودش در حد بیست یا سی کلمه بلده
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
پسر منم ۲۸ ماهه هست تقریبا همه چی رو به کلمه میگه جمله سه کلمه ی میگه رنگارو بلده اعداد انگلیسی تا عدد فارسی تا هفت هشت اعضای بدن و نسبت های فامیلی مثل خاله و دایی و عمه و عمو باهم نقاشی میکشیم ماشین بازی لگو بازی خمیر بازی رنگ انگشتی کتاب میخونیم علاقه ی به کارتون ندارع کلا تلوزیون نمیبینه فقط بازی تام رو در حد یک ربع بیست دقیقه در روز بازی میکنه مابقی باهم وقت میگذرونیم
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
افرین به شما مامان پر انرژی دختر من بیشتر کارتن میبینه با وسایل آشپزخونه بازی میکنه ن ...
من خیلی حساسم رواین ک بچم بازی کنه. ی گوشه نشینه وقتی میبینم ساکته سریع میرم سرو کلش تاپاشه بازی کنه