2777
2789

من خودم هیچوقت سرزده و بی دعوت جایی نمیرم 

اما طایفه شوهرم یکسره بی دعوت میان

اصلا پدرشوهرم عاشقه آینه که مردم بگن تو خیلی خوبی خیلی مهربونی، از بچه هاشم مایه میزاره 

خواهرشوهرم عروس عمش شده باهم زندگی میکنن از وقتی ما عروسی کردیم ۳ ساله کلا دوبار مارو دعوت کرده بعد خونشون تهران ما شهرستانیم

تهران پر دکتر خوبه 

پدرشوهرم به خواهرش زنگ زده بیا اینجا دکتر رفته خودش وقت گرفته براش 

امروز زنگ زده میان اونجا تا وقت دکتر بشه شام بزار 

(پدرشوهرم اینا تو شهر ما ولی تو روستا هستن)

اومدن دست ب سیاه سفید نزدن من همش سرپا میوه چایی تخمه بیار شام بیار .رفتن دکتر حالا باباش زنگ زده به شوهرم عمه رو بستری کردن، بیدار  باش چیزی لازم شد بگم بیاری برامون😑

ای بابا چه بد🫤

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پدرشوهرت زیادی رو ندین ک این داستانارو براتون پیاده نکنه

والا هر کی دلش تنگه واسه خودش خرج بتراشه نه دیگران

پدرشوهرتم واسه غریبه مهربونه واسه شما دشمن خونیه

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊
از تهران رفته شهر دیگه بستری شده. اونم در حالی ک از مهمونی رفته‌پیش دکتر😐

آره بعد تموم بچه هاش دختراش عروساش تهرانن حالا من نمیدونم چ‌کاریه آخه خب شهر خودش بستری میشد بچه هاش بیان بالاسرش 

پدرشوهر من عقده دیده شدن داره کار همرو میخواد انجام بده