2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تخصصی ؟ از پزشکی راضی هستید ؟ میدونید هزینه آزاد سازی مدرک پزشکی چه قدره ؟

من سر همین آزاد. سازی مدرک می‌خوام برم پردیس بخونم 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

مبارررررررررکه 

بخدا 

به والله 

اینقدر از اینکه یکی از همو طنانمان شاد میشه و ذوق می کنه ووارد رسیدن به مرحله ارزوهاش میشه 

ما هم ذوق می کنیممممممممم 

باور کن تو اگر خوشحالی ما صد پله 

ان شالله بسلامتی و دل خوش 

دسته راستت رو سر ما 

من هنوز پله اولم😅😢

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
مغزواعصاب،بدک نیست.۴۰۰‌تا ۵۰۰ میلیون

به نظرتون برم پزشکی پردیس بخونم به صرفه تره یا روزانه ؟؟ 

چون می‌خوام برای تخصص برم اونور انشالله 

انگار تابستون آزمون دستیاری هست مگه نه ؟ نتیجه هاش هم حدود اعلام نتایج کنکور سراسری میاد اینجور یادم ...

آزمون اکثرا اواخر بهمن یا اوایل اسفنده. بعضی سالها به دلایلی اردیبهشت برگزار میشه