2777
2789
عنوان

سختی های خانه دار شدن

289 بازدید | 27 پست

سلام خانوما به نظر شما خونه آپارتمانی بهتره یا بفروشمش زمین بگیریم کم کم درست کنیم ...اینم بگم تا بخام خونمو درست کنم مجبورم دوسالی خونه مادرم بشینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فک میکنی در عرض دو سال خونت تموم میشه حتما زمین بخر،والله مجبوریم توو آپارتمان زندگی کنیم مفت نمی ارزه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

زمین اگه بتونید یکی دوساله بسازیدش خب معلومه بهتره

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
تقریبا ۶۰ متری یک خوابه بالکن نداره فقط خوبیش اینه راه جداست تازه هم کابینت زدم

مگه با پولش میتونی یه زمین خوب بخری 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍
اپارتمانی عالیییه اگر همسایه ها خوب باشن  . حیاط دار سخته . من دوتاشو دارم ولی اپارتمانی رو تر ...

عزیزم چرا حیاط دار سخته 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍

آپارتمانی خیلی دلم میگیره بعضی وقتا دلم میخاد از خونه بزنم بیرون مخصوصا تابستون تا میام خونه مامانم فقط میشینم تو حیاط انگار از زندان آزاد شدم