2777
2789
عنوان

سختی های خانه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنها خونه حیاط داری که دیدم خونه دو تا مامان بزرگام هست که هر روز بهشون میگیم بکوبید آپارتمان بسازید... نه تجربشو دارم که زندگی کردم نه دوست دارم...

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خونم اپارتمانیه ۱۰۰ متریه . دوخواب . طبقه بالااااا . یعنی شبها عشق میکنم منطره ی بیرون و چراغهای خیا ...

طبقه چندین؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خونم اپارتمانیه ۱۰۰ متریه . دوخواب . طبقه بالااااا . یعنی شبها عشق میکنم منطره ی بیرون و چراغهای خیا ...

همون دیگه عاشق اپارتمانی مال من حتی جرعت نمیکنی پرده بدی کنار همسایه روبه رو مرده همش نشسته لب پنجره

ماخونمون ویلایی هست ولی داخل خونه مثل آپارتمانی هست.همه چیز داخل خونه هست.مطبخ وآشپزخونه وسرویس وحمام

درش هم ضدسرقت گذاشتیم تاامنیت باشه.ایوون هم داریم با یک حیاط کوچیک که گلدون گذاشتم.وجای پارک ماشین هست

شمامیتونی ۱۰۰مترزیربنا بگیری ۱۰متر ایوان و ۵۰متر حیاط

خدایا بی نهایت شکرت
طبقه ی ۶ 

خوبه.. من دلم میخواد طبقه ۲۰ به بالا بخرم.. داییم طبقه ۲۰ هست تازه پنج شش طبقه هم پارکینگ دارن یعنی قشنگ تو آسمونن کیف میکنن

خوبه.. من دلم میخواد طبقه ۲۰ به بالا بخرم.. داییم طبقه ۲۰ هست تازه پنج شش طبقه هم پارکینگ دارن یعنی ...

منم خیلییی دوست دارم . ولی میترسم هر چی طبقه و تعداد واحد بره بالاتر یهو یه همیایه ی بد گیرمون بیاد ک دیگه تشه کاریش کرد . وگرنه ب فکرش بودیم . اما دو دلیم . 

اسی جونتون درمیادباخونه ساختن بدودنبال بناومصلح دستمزداشون بالاست روزبه روزقیمتاتغییرمی کنه من خودم حیا ط دارم ولی فقط ازش ردمیشیم همه چیزتوخونست

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
ولی مجبوریم با وام بسازیم چون کل پولو میدیم زمین اشکالی نداره به نظرتون

اخه مگه چقدر میتونید وام بگیرید؟ حداقل باید دو تومن داشته باشید

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.