2777
2789
عنوان

خمیر پیتزام بعد پخت خشک نشه

111 بازدید | 9 پست

من با این  خمیر آماده ها درست می کنم . میخوام بعد یه ربع بردارم از فر ولی احساس می کنم روش خوب نپخته. 5 دیقه بعدش هم که خمیرش خشک میشه

عزیزم وقتی سینی رو چرب کردی باید دو تا یه قاشق آب هم بریزی که نون رو بعد بزاری داخل سینی ، یعنی زیر نون اون چند قاشق آب باشه که تا مواد بپزه و پنیر آب بشه اون آب هم تبخیر شده و نون برشته و بدون سوختن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فرت یه ظرف اب داغ بریز بزار روی سینی روی شعله که قل قل کنه. بعد از ۱۰دقییه پیتزا رو بزار داخل فر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منکه خودم خمیرمیکنم بااونامنم مشکل تو رو دارم کناره هاش خشک چوب میشه

پیتزا رو موقع سرو تو بشقاب میزاری؟؟

به نطرم نونش اول خوبه ولی تو بشقاب انگار خمیر میشه..

رو توری میزااشتم یه مدت بهتر بودش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

پیتزا رو موقع سرو تو بشقاب میزاری؟؟ به نطرم نونش اول خوبه ولی تو بشقاب انگار خمیر میشه.. رو توری م ...

من میزارم توسینی مجبورم زیادبزارم تاخمیراماده خمیرنشه.۲باراونجوری درست کردم خوشم نیومدولی خمیرمیکنم ومیپزم عالی میشه وایی هوس کردم یهویی

من میزارم توسینی مجبورم زیادبزارم تاخمیراماده خمیرنشه.۲باراونجوری درست کردم خوشم نیومدولی خمیرمیکنم ...

مرسی

😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته