عزیزم وقتی سینی رو چرب کردی باید دو تا یه قاشق آب هم بریزی که نون رو بعد بزاری داخل سینی ، یعنی زیر نون اون چند قاشق آب باشه که تا مواد بپزه و پنیر آب بشه اون آب هم تبخیر شده و نون برشته و بدون سوختن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!