2777
2789

سلام دوستان من الان 20روزی هست عقب انداختم و یک هفته پیش امپول پروژسترون زدم ،ولی هنوز خبری از پری نیست .. 

سابقه هم نداشتم اینجور بشم . ده روز پیش آز دادم منفی بود گفت بتا 1 هست .. 

لطفا کسی هست سابقه داشته باشه جواب منو بده 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۱۵ روز بعد آمپول فرصت هست برای پریود شدن

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️

بعد امپول بین ۵ تا ۱۴ روز پری باید بیاد مثلا من خودم همیشه روز ششم میشم فعلا تا دو هفته صبر کن ببین چی میشه بعد برو ازمایش

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چقد شبیه منی منم ۲۳ روزتاخیردارم دیروز امپول دوتا زدم از پری خبری نیست گاها درد میاد ولی پری نمیاد ...

من این سری ۱۶ روز تاخیر داشتم  دیروز رازیانه دم کردم خوردم لکه بینی داشتم تا امروز صبح خون ریزی شد