2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون و پری نشدن 🤕 لطفاااا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 42 پست
من این سری ۱۶ روز تاخیر داشتم  دیروز رازیانه دم کردم خوردم لکه بینی داشتم تا امروز صبح خون ریزی ...

عه رازیانه زود بازمیکنه؟من دوامپول زدم زعفران خوردم هنوز خبری نیست دم کردی خوردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این سری ۱۶ روز تاخیر داشتم  دیروز رازیانه دم کردم خوردم لکه بینی داشتم تا امروز صبح خون ریزی ...

به من هم گفتن رازیانه زعفران دم کنم بخورم ولی ترسیدم شاید باردار باشم و ضرر داشته باشه 

من ۴ روزه زدم دوتا زدم خودشم خبری نیست فعلا 

آمپول پروژسترون اکثرا دوتا باهم تزریق میشه  صبر کن معمولا از روز ۶ به بعد میاد 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره دم کردم خوردم بعد یه روز پریود شدم

من فردا ۵ روز میشه امپول دوتازدم ولی پریود نمیشم انقد گاها درد میاد بهم ک فک میکنم بس پریود شدم میرم دستشویی میبینم ترشح سفید اومده

من فردا ۵ روز میشه امپول دوتازدم ولی پریود نمیشم انقد گاها درد میاد بهم ک فک میکنم بس پریود شدم میرم ...

ازمایش بارداری دادی؟

عفونتم ممکنه باعث عقب افتادن پری بشه من دوباره اینجوری شدم عفونت داشتم

فردا میشه ۵ روز یعنی پس فردا پریود لعنتی میاد😔😔😔😔نه نیادنمبخوام بیاد

خب اگه باردار باشی  پریود نمیشی😕

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲