2777
2789

از اول من کاری به کارش نداشتم فقط احترام میخواستم اما مادرشوهرمو خواهرشوهرم همش حالت تدافعی داشتن پدرمو درآورده بودن الان تقریبا خنثی شدن بعد ۸ سال البته بعضی وقتا باز جنی میشن

فازم‌ون با هم فرق داده .بخاطر همین خیلی قاطی نمیشم باهاشون چون میدونم دلخوری پیش میاد منم خیلی حساسم.جاریم مث من نیس همیشه خونه اونا پلاسه کلی هم تیکه و حرف بارش میکنن ولی بازم میره .موندم این بشر چرا غرور نداره‌.اگه برخوردی که با اون دارن یکبار با من داشته باشن برا همیشه قیدشونو میزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شدت باهم قاطیم و رفاقتی😂سه تا خواهر شوهر دارم با من چهارتا هممون توو یه رنج سنیم تقریبا خیلی باهم دوستیم برادرشوهرم ندارم ک جاری داشته باشم شاید واس همینه راز خوشبختیمون😂😂😂

من خیلی سرد برخورد میکنم دوس ندارم صمیمی بشم باهاشون از طرفی تو مهمونیا و مجلسا تنها میشم چه کنم واقعا😑

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.

از اون اول رابطم با مادرشوهرم بهتر از بقیه بود...الانم یکم از اولا رابطمون کمرنگ تر شده، البته اگه دختراش بزارن همینم حفظ بشه...

رابطم با خواهرشوهرا هم خوب بود یعنی خیلی خوب بود اون اوایل منتهی خودشون لیاقت نداشتن...الانم جنگ و دعوایی نیستیم،ولی ظاهری و الکی مثلا با هم خوبیم🥴

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من خیلی سرد برخورد میکنم دوس ندارم صمیمی بشم باهاشون از طرفی تو مهمونیا و مجلسا تنها میشم چه کنم واق ...

صمیمی هم شدی همیشه حریمت رومشخص کن من تجربه ۱۰ ساله با ۵ تاخوتهرشوهرودارم هرچقدر خوب وصمیمیم باشه ولی هیچوقت صد درصد خودت رورونکن

من خیلی سرد برخورد میکنم دوس ندارم صمیمی بشم باهاشون از طرفی تو مهمونیا و مجلسا تنها میشم چه کنم واق ...

خب اگه خوبن که چراسردی.....من یدونه خواهرشوهردارم ولی هرچی بهش نزدیک میشدم اون بیشترقیافه میگرفت تایروزبهش گفتم که شوهرم فقط یه خواهرداره منم توروخواهرخودم میدونم چرادوری میکنی چراده بارمیام خونت یبارنمیای چرامیام پیشت حرف بزنم گوشیتوورمیداری میری اونور...خیلی قشنگ گفت من باتوحرف مشترک ندارم یعنی ازت خوشم نمیادجالبش اینجاس درادامه گفت به مامانمم گفتم بهت رونده...الان بعدده سال همینن تازه دنبال خراب کردن من پیش شوهرمن ....

خب اگه خوبن که چراسردی.....من یدونه خواهرشوهردارم ولی هرچی بهش نزدیک میشدم اون بیشترقیافه میگرفت تای ...

توهم وایسادی نگاش کردی ک این حرفارو بهت زد؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
صمیمی هم شدی همیشه حریمت رومشخص کن من تجربه ۱۰ ساله با ۵ تاخوتهرشوهرودارم هرچقدر خوب وصمیمیم باشه ول ...

اخه میدونی اصلا از طرز رفتارشون خوشم نمیاد حد و نگه نمیدارن مثلا تا یکم صمیمی میشی از مسایل خصوصی صخبت میکنن من خودم سنگینم نمیخوام وارد خاله زنگ بازی بشم ولی چه کنم که غریب افتادم 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.
خب اگه خوبن که چراسردی.....من یدونه خواهرشوهردارم ولی هرچی بهش نزدیک میشدم اون بیشترقیافه میگرفت تای ...

خب مشکل همینه خوب نیستن متوجه میشم که حسادت میکنن تیکه میندازن  غیبت میکنن در ظاهر قربون صدقه هم میرن اما باطنشون 😶

و خیلی هم سیاست به خرج میدن و من اصلا از این خاله زنک بازیا خوشم نمیاد 

از اول من کاری به کارش نداشتم فقط احترام میخواستم اما مادرشوهرمو خواهرشوهرم همش حالت تدافعی داشتن پد ...

باز خنثی باشن خیلی بهتره تا اینکه  بخوان بحث و دعوا رله بنداز ن