2777
2789

تمرینات کتاب معجزه شکر گزاری رو با اعتقاد و ایمان و عشق انجام بده ببین چجوری معجزه ها وارد زندگیت میشن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اگه بوده توضیح بدین چطوری ؟ واسه یکی میخوام خیلی مشکل داره بیچاره عاجز شده هیچ ژوری هم نمیتونه حلشون کنه هر روز هم گرفتاریهاش ببشتر میشه ادم بدی هم نبوده یعنی هیچ وقت به کسی بدی نکرده سرش تو لاک خودش بود ولی به یک باره افتاد تو انبوهی از مشکلات و گرغتاریها

فقط به ذکر ها وقران اعتقاد داره 

موفق باشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
چطوری بوده توضیح بده ؟

اوایل ازدواجش بود ک یه مغازه داشت بعد بابابزرگم ی زمین داشت گف بیا اینو بساز واسه خدت خونه درست کن بابامم با این فکر ک الان بسازه حداقل ی طبقشو میزنه ب اسم بابام چون ساخته ی عالمه قرض اینا گرفت اونجارو ساخت بدون اینکه بابابزرگم کمکش کنه😐اخرشم هیچی ندادن بهش ی عالمه قرض بالا اورد اون مدتم داداشم بدنیا اومد هر روز طلبکار اینا میومد آخرش مجبور شد مغازشو بفروشه یکم قرضاشو بده مامان بزرگمم پررو پررو میگفت عب نداره میری حبس میکشی میای😑😑بعد مامانم طلاهاشو فروخت بابای مامانم پول اینا داذ دیگه قزضارو داد ولی بیکار شد چون مغازش دیگه نبوذ

اینم میگذره سخت نگیر:)
اوایل ازدواجش بود ک یه مغازه داشت بعد بابابزرگم ی زمین داشت گف بیا اینو بساز واسه خدت خونه درست کن ب ...

عزیزم ببخشید بعدش چی شد ؟البته مشکلات این ادم خیلی پیچیدهتر از ایناس که یه چنین چیزی خیلی کوچیکه در برابر مشکلات اون بنده خدا

عزیزم ببخشید بعدش چی شد ؟البته مشکلات این ادم خیلی پیچیدهتر از ایناس که یه چنین چیزی خیلی کوچیکه در ...

چند سال خونه نشین شد🙄بعد چون باباش سردفتر بود رفت پسش اون کار کرد اونم ک ن حقوق درست حسابی نه چیزی هیچی نمیداد اخرش رفت دانشگا آزاد حقوق خوند😑البته طی ده سال این اتفاقا افتاد

اینم میگذره سخت نگیر:)