خانما من هیچ پشتوانه ای ندارم و در حق شوهرم هیچ خیانتی نکردم.نمیگم کم و کسر نداشتم ولی تمام تلاشمو کردم.شوهرم یه آدم بی عیب و نقص میخاد.من با وجود اینکه میدونستم شوهرم همچین کاری کرده ولی دوباره بچه دار شدم گفتم شابد برگرده ولی نشد.البته شوهرم یه آدمیه اگه باهاش خوب باشی و اونطوری که میخاد باشی برات هزار کار میکنه و همه چی میخره ولی نباید بهش کاری داشته باشی.یه آدم قلدر هست که دوس نداره تو کارش کنجکاوی کنی.من از همون اوایل که اومدم خونه خودم و بچه دار شدم بعد فهمیدم که همچین کاری کرده و صبر کردم و صبر کردم.میدونم فقط میخام زندگی کنم و نزارم بچه هام بی مادر یا بی پدر بشن.صدمه میبینن. فقط پشت سر اون و زن و زندگیش آه کشیدم و واگذار کردم به خدا.به شوهرم گفتم من اون زن رو نفرین کردم و آه کشیدم و الهی که خیر نبینه. میدونین بچه ها نمیدونم شاید این یه امتحان الهی باشه و بارها استخاره کردم که برم یا بمونم و صبر کنم.قران گفته صبر کن خوبه.به همین امیدم که خدا بهم کمک کنه.و میدونم اگه برم وضعم بهتر ازین نیس و داغون میشم.و هزاران بار با خدا عهد کردم که کمک کنه و زندگیم درست بشه.فقط توکلی به خداست کل مگر نتیجه صبرم رو ببینم.و اینکه حس میکنم اون زن فقط میخاد یه سایه سر داشته باشه.و حس میکنم از نظر مالی هم به شوهرم وابسته نباشه ولی داره روح منو میخوره. در هر حال فقط ازتون میخام برام خیلی دعا کنین دعای خودم که نمیگیره.
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)