2777
2789

خانوما من خیلی وقته که هیچی ظرف وظروف نخریدم حالا بعدسالها میخام یه سری کامل پذیرایی بخرم میوه وشیریتی وآجیل خوری وپیش دستی و فنجان ..چی پیشنهاد میدین

چیزایی که عوضی ظرف میذاری مهم تر از خود ظرفه😂💪🏻

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پلاتینی خریدم خیلی خوشگل و شیکه

پلاتینی چطوریه

ندیدم من🫠

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اگه نیان بزنن تو ذوقم بگن از مد رفته به نظرم برنز بگیر  من دارم خیلی شیکه ب نظرم هرکسم دیده خو ...

قیمتاش بالاس

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اگه نیان بزنن تو ذوقم بگن از مد رفته به نظرم برنز بگیر  من دارم خیلی شیکه ب نظرم هرکسم دیده خو ...

اره منم دیدم ولی ازهمین میترسم که بگن قدیمیه..البته فقط پایه هاش بزنزیه خودظرف کریستاله

اهان

مرسی

دیدم از اینا اسمشو نمیدونستم😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊