2777
2789
همون اون هم رابطه خیلی خوبه هم رو توپ که مخصوص زایمانه بشینی

توپ مخصوص زایمان ک ندارم متاسفانه رابطه رو هم هرررکاری میکنم شوهرم میگه نه برات ضرر داره هرچی میگم دکتر گفته بازم حرف خودشو میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۸ هفته و چهار روزم هیییچ علایمی از زایمان ندارم دهانه رحمم بستس هنوز میترسم کارم ب سزارین یا امپول ...

برای طبیعی زوده هنوز. وقتش شده. ولی اینطور نیست که دیر بشه 

تاریخ سونو کی زده ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

۳۸ هفته و چهار روزم هیییچ علایمی از زایمان ندارم دهانه رحمم بستس هنوز میترسم کارم ب سزارین یا امپول ...

برعکس من من سزارینی بودم تو هفته ۳۶سه سانت باز بودم همونجوری داشت باز میشد به ناچار امپول تشکیل ریه زدن سزارینم کردن

بله..ولی بهتر تز اون بیاده روی..یادش بخیر من 5 بعدازظهر تا ده شب رفتم بیاده روی..یازده شب دوش گرفتم..رفتم بیمارستان مستقیم رفتم اتاق عمل..بیست دقه دوازده بچه دنیا اومد..دکترم میگفت اخه خیره     خوب بوداخر شب بود ترافیک نبود وگرنه نمیرسیدم بهت

برعکس من من سزارینی بودم تو هفته ۳۶سه سانت باز بودم همونجوری داشت باز میشد به ناچار امپول تشکیل ریه ...

همیشه برعکس میشه 🤦😁

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

توپ مخصوص زایمان ک ندارم متاسفانه رابطه رو هم هرررکاری میکنم شوهرم میگه نه برات ضرر داره هرچی میگم د ...

من دکترم گفته بود سر دخترم رابطه داشته باش اونم عمیق که من نتونستم چون واقعا نمیشد  دوش اب گرم بگیر وبدنت رو کلا روغن مالی کن روغن زیتون و صبح بیا .دهانه رحمم هم خوب باز شد ولی اورژانسی سزارین شدم

شوهرم قبول نمیکنه هرکاریش میکنم میگه برات ضرر داره🥲

بگو میبندمت به تخت   

بهش بگو این اواخر خیلی هم خوبه 

(  اگه جلوگیری هم نکنه بهتره . فهمیدی چی گفتم ؟)

همیشه برعکس میشه 🤦😁

اره بخدا سر بچه اولم سونو گفت بچه با پا هست سزارین هستی سنمم کم بود میترسیدم از طبیعی خوشحال شدم ولی در کمال ناباوری تو هفته ۳۶ دردم گرفت طبیعی زایمان کردم.سر بچه دومم میخواستم طبیعی ولی اورژانسی سزارین شدم تو هفته ۳۹

مرسی 

خواهش میکنم. امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و نی نی سالم بیاد بغلت😘😍

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.