2777
2789
توپ مخصوص زایمان ک ندارم متاسفانه رابطه رو هم هرررکاری میکنم شوهرم میگه نه برات ضرر داره هرچی میگم د ...

خخخ هرجور شده رابطه بگیر واقعا خیلیی تاثیر داره تا میتونی این یه هفته اخرو پیاده روی کن که خیلی برای زایمانت خوبه

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
برای طبیعی زوده هنوز. وقتش شده. ولی اینطور نیست که دیر بشه  تاریخ سونو کی زده ؟

میدونم هنوز جا داره اما خب میخام نهایتش دیگه هفته ۳۹ زایمان کنم ک نخاد کارم ب امپول فشار یا سزارین کشیده بشه،،اخرین تاریخ رو برام زده یک بهمن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا سر بچه اولم سونو گفت بچه با پا هست سزارین هستی سنمم کم بود میترسیدم از طبیعی خوشحال شدم ولی ...

بچه ها ، شما قشنگ گذاشتن سر کار 😁😁🙈🙈

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یعنی درد داشتی ک رفتی زیر دوش یانداشتی،من هیچ دردی ندارم هییچ علائم زایمانی ندارم

بله درد داشتم اما کوتاه بود و فاصله هر درد تا درد بعدی زیاد وقتی رفتم زیر دوش اب گرم عملاحس کردم شدید شد

میدونم هنوز جا داره اما خب میخام نهایتش دیگه هفته ۳۹ زایمان کنم ک نخاد کارم ب امپول فشار یا سزارین ک ...

من هفته ۳۸بودم دکترم گفت بیا برای طبیعی .خودمم تعجب کردم دو هفته زودتر ولی خوب سزارین شدم

بله..ولی بهتر تز اون بیاده روی..یادش بخیر من 5 بعدازظهر تا ده شب رفتم بیاده روی..یازده شب دوش گرفتم. ...

خب وقتی سزارینی بودی چرا اینهمه پیاده روی کردی

من پیاده روی هم دارم،از صبح تاظهر از ساعتای چهارو پنج تا اخرشب البته بیرون نه ها،همین داخل خونه راه میرم پاهامم باز میکنم پنگوئنی راه میر

میدونم هنوز جا داره اما خب میخام نهایتش دیگه هفته ۳۹ زایمان کنم ک نخاد کارم ب امپول فشار یا سزارین ک ...

عزیزم شما هنوز تا ۱ بهمن فرصت داری 

تازه دکتر من نزدیک یک هفته بعد از تاریخ سونو رو هم فرصت میداد 

بچه ی اول هم ممکنه تا چند روز درد داشته باشی. اونم درد شدید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینطور نیست  که به محض شروع علائم ، زایمان کنی. 

پیاده روی زیاد برو 

به دکترت هم بگو بدون درد بیمارستان نمیری. معمولا با معاینه تحریک میکنن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه ها ، شما قشنگ گذاشتن سر کار 😁😁🙈🙈

اره بخدا کلا پا تو هفته ۳۵که میزارم دهانه رحمم خود به خود باز میشه.هموشون رو زایمانم زود بوده .این اخری هم رفتم نامه بگیرم برای ده روز دیگه فقط گفتم یکم دیشب لک دیدم گفت برو معاینه کنم گفتم سزارینی هستم گفت شاید داره دنیا میاد رفتم گفت داری باز میشی ولی خودم نمیفهمیدم تو ان اس دی فهمیدن انقباض دارم درد دارم داره باز میشه نامه تو دستم موند بردنم زایمان 

اره میدونم رابطه محافظت نشده😁 حالا ببینم راضیش میکنم یانه😂

نگران نباش 

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی ❤️

خب وقتی سزارینی بودی چرا اینهمه پیاده روی کردی من پیاده روی هم دارم،از صبح تاظهر از ساعتای چهارو پن ...

سزارینی نبودم که..شاید فکر کردی چون گفتم اتاق عمل اره..نه منظورم همون زایشگا هست..من رفتم بستری شم دهانه رحمم 8ونیم سانت باز بود..دیگه تو بخش نگهم نداشتند مستقیم رفتم زایشگاه