2777
2789

ایده متن یا هرچیزی چون پیشم نیست و تولدشو یه هفته دیگ ک بیاد میگیرم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی با یه قنادی تو شهری که هست تماس بگیری هزینه رو واریز کنی بگی با آژانس بفرستن به آدرس شوهرتون ...

شما تهرانین؟

یه گلفروشی چیزی توی اون شهر پیدا کن شمارشو..زنگ بزن ادرس محل کار شوهرت بده بگو یه گل ببرن براش😂

اآخه محل کارشو نمیدونم کجاست😐😂

گوشی اندروید هم نداره چون سرکار نمیتونه ببره،

خلاصه فقط میتونم پ بدم😂😂😂

اآخه محل کارشو نمیدونم کجاست😐😂 گوشی اندروید هم نداره چون سرکار نمیتونه ببره، خلاصه فقط میتونم پ ...

ای بابا😂😂خب از یکی نمیتونی بپرسی؟مثلا برادرش یا همکاری چیزی نمیشناسی که بدونه محل کارش کجاعه دقیقا...

یا همون دیگه خودتو راحت کن یه پیام کوچولو بده و خلاص😂

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
ای بابا😂😂خب از یکی نمیتونی بپرسی؟مثلا برادرش یا همکاری چیزی نمیشناسی که بدونه محل کارش کجاعه دقیقا ...

چرا ببینم چی میشه مگه بپرسم😂

کی خونشون تو تهرانه؟شماره از یه گلفروشی ندارین؟

از اینترنت بگیر ولی باید محدوه محل کار یا خونه رو بدونی چون اگه مسیری که گلفروشی رو انتخاب میکنی با محل کار یا خونه راه زیادی باشه باید کلی پول کرایه بدی و گرون برات درمیاد، از همون محله ای که شوهرت هست گل بگیری به صرفه هست

از اینترنت بگیر ولی باید محدوه محل کار یا خونه رو بدونی چون اگه مسیری که گلفروشی رو انتخاب میکنی با ...

محلشو میدونم اما آدرس دقیقه دقیق رو ن