2777
2789
عنوان

کسایی که خیانت دیدن

506 بازدید | 19 پست

بگید بعد از خیانت چکار کردید اگر به هر دلیلی جدا نشدین و موندین چطور دارید زندگی میکنید ؟ اعتماد دارید ؟ بخشیدید؟ فراموش کردید؟

الهی گاهی نگاهی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دید الان بعد پنج سال روحیش خیلی بهتر شده وفکر کنم داره یادش می ره

ترس از دوباره خیانت دیدن نداره ؟من تا اومدم خیانت اولی رو باهاش کنار بیام دومین بار خیانت دیدم و هیچ امیدی به اصلاح ندارم خیلی دلم میخاد جدا بشم ولی شرایط مستقل شدن و ندارم خانوادمم حمایتم نمیکنن

الهی گاهی نگاهی 
بخاطر بچه هام بخشیدم  نتونستم جدا شم چون دوسش داشتم اعتماد اول نداشتم الان یکم بهتر شدم چون رو ...

منم شوهرم دیگه رمز و رفتارای مشکوک نداره سعی میکنه بهم محبت زیاد کنه ولی اصلا بهش اعتماد ندارم و هر لحظه منتظر خیانت بعدی هستم 

الهی گاهی نگاهی 
ترس از دوباره خیانت دیدن نداره ؟من تا اومدم خیانت اولی رو باهاش کنار بیام دومین بار خیانت دیدم و هیچ ...

شوهرش پنج سال صیغه داشت .چرا ترس از خیانت دوباره داره .ولی دوتا بچه داشت به خاطره بچهاش موند ولی الان به نظرم زندگیش نرمال شده به نظرم شما هم یکم صبر داشته باش می دونم سخته 

شوهرش پنج سال صیغه داشت .چرا ترس از خیانت دوباره داره .ولی دوتا بچه داشت به خاطره بچهاش موند ولی الا ...

زندگی بعد از خیانت خیلی سخته دیگه هیچ چیز مثه اول نمیشه 😞

الهی گاهی نگاهی 

شوهرم نبود رلم بود

یبار با ی دختره بمن خیانت کرد 

و اومد بهم گفت ازش جدا شدم و برگشت بمن اما با اونم بوده و با من ب دختره خیانت کرد که وقتی فهمیدم بلاکش کردم و گذاشتم بره پی لیاقتش☺️

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
اخه زن داره عوضی  اومده خاستگاریه من ۲ ماه تمام محل مار و زندگی ولکنم نبود منم گفتم بش فرصت بد ...

بگو به زنش بدونه با چ آشغالی داره زندگی میکنه شما نشد یکی دیگه اینجور مردا براشون کاری نداره 

الهی گاهی نگاهی