یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم دید الان بعد پنج سال روحیش خیلی بهتر شده وفکر کنم داره یادش می ره
ترس از دوباره خیانت دیدن نداره ؟من تا اومدم خیانت اولی رو باهاش کنار بیام دومین بار خیانت دیدم و هیچ امیدی به اصلاح ندارم خیلی دلم میخاد جدا بشم ولی شرایط مستقل شدن و ندارم خانوادمم حمایتم نمیکنن
ترس از دوباره خیانت دیدن نداره ؟من تا اومدم خیانت اولی رو باهاش کنار بیام دومین بار خیانت دیدم و هیچ ...
شوهرش پنج سال صیغه داشت .چرا ترس از خیانت دوباره داره .ولی دوتا بچه داشت به خاطره بچهاش موند ولی الان به نظرم زندگیش نرمال شده به نظرم شما هم یکم صبر داشته باش می دونم سخته
و اومد بهم گفت ازش جدا شدم و برگشت بمن اما با اونم بوده و با من ب دختره خیانت کرد که وقتی فهمیدم بلاکش کردم و گذاشتم بره پی لیاقتش☺️
خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمیبینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی