کاش از منم رل بود میتونستم به راحتی ولش کنم بره ، شوهر با یه بچه چکار کنم
اگه تحصیلات داری تدریس خصوصی کن یا برو سرکار اگه نداری هم یه حرفه و هنری یاد بگیر کسب در آمد کن مستقل شو و بعد از همچین آدم کثیفی جدا شو و زندگی خودت و بچتو زیبا کن
خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمیبینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدوارم هرچه زودتر بتونم رو پای خودم وایسم و جدا بشم ازش مثه آشغال از زندگیم بندازمش بیرون بگم هری ...
اره
تلاش کن زندگیتو از نو بسازی و هیچ وابستگی بهش نداشته باشی امیدوارم هرچه زودتر بتونی جدا شی و ارامشو دوباره تجربه کنی🤍
خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمیبینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی