2777
2789

کاش خبرهای خوب سر زده از راه می‌رسیدند.

دستمان را می‌گرفتند و می‌بردند جایی که نه غم باشد نه دوری.

نه دلتنگی باشد نه فاصله.

نه تنفری باشد نه بیزاری.

نه ترس از دست دادنی باشد

نه ناتوانی فراموش کردن.

کاش دست اتفاق‌های خوب آنقدر قوی بودند که می‌شد تمامِمان را یک‌جا بهشان بسپاریم‌؛

که دیگر فوبیای فردای دوباره در وجودمان تکثیر نکند و ریشه‌ی خوشی هایمان را به یکباره نخشکاند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره دلت تنگ کی باشه

سرتو گرم‌کن

تفریح خرید بازار گردی کلاس

دلتنگی رفع نمیشه فراموش باید کنی نباید فک کنی

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
برای چی یا کی دلت تنگه؟

شوهرم قهرم باهاش خونه بابام میخوام جدا شم اما نمیدونم با دلم چیکار کنم😔😔

با بعضی حرفا نارحت نمیشی فقط یه صدای خرد شدن کوچیک میاد از سمت چپ بدنت!💔
کاش خبرهای خوب سر زده از راه می‌رسیدند. دستمان را می‌گرفتند و می‌بردند جایی که نه غم باشد نه دوری. ...

واقعا کاش میشد😔😔

با بعضی حرفا نارحت نمیشی فقط یه صدای خرد شدن کوچیک میاد از سمت چپ بدنت!💔

من توی گوشیم یه شماره بی معنی سیو کردم و اسم اون شماره رو گذاشتم خدا هر وقت دلم میگیره بهش پیام میدم واقعا حس میکنم خدا میبینه پیام هام رو و یه روز جواب میده

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
شوهرم قهرم باهاش خونه بابام میخوام جدا شم اما نمیدونم با دلم چیکار کنم😔😔

اگر دیگه راهی برای حل مشکلتون باقی نموده و اگه تصمیمت رو واقعا واقعا واقعا گرفتی، پس چاره ای جز تحمل نیست.

گریه کن. دلت سبک میشه.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)