2777
2789
عنوان

مامانم دیگه خستم کرده:)

208 بازدید | 19 پست

۱۷ سالمه رشته تجربی ام درسامو کامل میخونم یه سالو نیمه پدرم فوت شده مادرم سر هر چیزی غر میزنه بهم گیر میده نمیزاره حتی با دوستام برم بیرون حتی وقتی خونه دوستام میرم مامانم هر ده ثانیه زنگ میزنه میگه بیا خونه بعدم ک میگم بعدا میام خب هرچی از دهنش در میاد بهم میگه😐خونه دوستم بغل خونمونه خانواده شم با مادرم در ارتباطه خب دوستم هروز میاد خونمون من زشته یه بار نرم

یا وقتی میرم بیرون باید هزار تا بهونه جور کنم قبل بیرون رفتن غر میزنه فحش میده بعد ک از بیرون میام تا خود صبح میاد تو اتاقم غر میزنه صبحا ام ۷ صبح سر چیزای الکی غر میزنه حتی تو خونه ام ارامش ندارم

خواهرم یه سال ازم کوچیکه وقتی از مدرسه میاد بغلش میکنه ولی وقتی من میام از مدرسه چشم غره میره واسم حتی جواب سلاممو نمیده هر چیزی میخره منت میزاره ولی خواهرم کلا برعکس منه از بچه گی حتی وقتی پدرمم بود تفاوت میزاشت بین منو خواهرم ولی میگه هردوتاتون برای من یه اندازه اید

نه میزاره از خونه برم بیرون نه میزاره دوستام میاد خونمون کلا منو یه زندانی فرض کرده به نظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم  منم مادرم همینه دقیقا اوایل سکوت میکردم الان دیگه روانیم کرده جوابشو میدم خو ...

من بی محلی ام میکنم جواب نمیدم میگه دارم با دیوار حرف میزنم جوابم میدم میگه دختر بزرگ کردم اصلا نمیدونم چرا از وقتی پدرم فوت شده همش بهم گیر میده ولی با خواهرم کاری نداره

ببین عزیزم بهش حق بده ب والله جامعه روی خوش بهشون نشون نداده میترسه گیگه دخترم جوونه خدای نکرده اتفا ...

عزیزم خب چقدر تحمل حتی نمیزاره با کسی دوست شم با هرکس تلفنی حرف میزنم داد میزنه ابروم جلوی دوستام میره الان دارم همه دوستامو به خاطر مامانم کنار میزارم

وقتی ارتباطم رو با دوستام کنار میزارم مامانم میگه ببین چقد دختر خوبیه...😐