2777
2789

سلام 

من میخوام مربا به درست کنم تا حالا درست نکردم میشه خلاصه یه اموزشی بهم بدین 

فقط اینکه برای شکرک و کپک نزنه چه کار باید انجام بدم ممنون میشممممم بگین خانم گل هاااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل بزن اموزش میده مامانمم از گوگل درست کرد خوب شد

فقط گوگل میشه ب هر نیم کیلو ، نیم کیلو هم شکر که ما کمتر زدیم خوب شده

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

اب پز کن تا وقتی که نرم بشه 

شکر و چند قطره ابلیمو بریز 

کفشو بگیر 

بعد بزار ابش خشک شه بعد گازتو خاموش کن 

ظرف شیشه ای تو یخچال بزار

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها من مربا درست کرده بودم چند وقت پیش 

بعد امروز درشو باز کردم انگار کپک زده بود باید بندازمش بره اخه خیلیه 😶😶😶😶

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

پوست به رو بگیر و خرد کن

۲۰۰ گرم کمتر از به‌ها شکر بریز توی آب،بذار بجوشه،بعد به‌ها رو بریز توش

وسطهای پخت کمی بچش،اگه شیرینیش کم بود یکم دیگه هم بریز ولی مواظب باش وزن شکر از وزن به‌ها بیشتر نشه که شکرک میزنه

کمی زعفران ساییده و چندتا دونه‌ی به هم اضافه کن

باید در ظرف از اول بسته باشه و با شعله‌ی ملایم بپزه

وقتی جوش ریز  زد(مث کف)خاموش کن،دمکنی بذار

من هر سال اینطوری درست میکنم

بقیه‌ی دونه به‌ها رو هم بردار قاطی چهارتخمه کن برای گلو درد و سرماخوردگی خوبه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

به خورد كن هرمدلي كه دوسداري منم نگيني درشت خورد ميكنم بعضيا خلالي خورد ميكنن بعدم با اب و شكر ميزارم بجوشه در قابلمه رو نبايد  ببندي چون سياه ميشه 

من اخرش يكم زعفران بهش ميزنم رنگش قرمز ميشه عالي ميشه 

بعدم بزار خنك بشه بعد تو شيشه پر كن بزار يخچال شيشه خيس نباشه 

من هميشه به اندازه دو ماه درست ميكنم تاحالا نه كپك زده نه شكرك 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔