2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی ( لطفٲ بیایین)

232 بازدید | 39 پست

خانوما من پری روز این آمپولو تزریق کردم ولی اصلٲ علائم تخمکگذاری ندارم فقط کمی نوک سینم درد میکنه یعنی تخمکم آزاد نشده؟ کسی بوده که این آمپولو تزریق کنه وعلائم تخمکگذاری نداشته باشه و همون ماهم باردار بوده؟ توروخدا اگه تجربه دارین بگین

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

من زدم باید حالت مثل قبل پری بشه نفق و ... انتقال دادم منفی شد 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم باید حالت مثل قبل پری بشه نفق و ... انتقال دادم منفی شد 

یعنی منی که هیچ علائمی غیر ازدرد نوک سینه ندارم تخمکم آزاد نشده😫😫😫

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
یعنی منی که هیچ علائمی غیر ازدرد نوک سینه ندارم تخمکم آزاد نشده😫😫😫

شده نگران نباش روز آخر علائم شدت پیدا میکنه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!
من تخمدان هام از درد میخواست بترکه خیلی ترسیده بودم هشت تا هم تخمک خوب داشتم نگرفت هم

ای بابا شما که با این علائم نگرفته من که اصلٲ نمیگیره😭😭😭

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
جدی ؟ خیلی نگرانم شما تجربه ای داشتین؟

منم ماه اولی که آمپول زدم اصلا علائم تخمک گذاری نداشتم ولی خب دکتر گفت آزاد میشه یه وقتایی بدون علائمه دیگه

کلا تو پروسه ی اقدام این چیزا طبیعیه