2777
2789

نه کلا تو خونه مامانم من از همه فضول ترم داداشامم همشون بچه هاسون یه کاری که میکنن میگن به عمه فضولشون رفتن😂😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیلمون ... 

ب شوهرش خیانت میکنه  

بدبخت شوهرش کارگر از صب تاشب جون میکنه 

همه چیشو تامین میکنه 

ولی بازم زنه کار خودشو میکنه 

میسوزم از درون برا مرده ولی نمیتونم کاری کنم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

کلا اهل فضولی نیستم چیزی هم بفهمم چون برام اهمیتی نداره فراموش میکنم.ازادم از این فکر مشغولیا

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

همین امروز صب. رفتم سراغ برگه های شوهرم. توش چندتا پرینت از صفحه چت موکلش با یه خانمی بود.رابطه نامشروع داشتن. داشتم چتاشون رو میخوندم نگو یارو عکس اونجاش رو برای زنه فرستاده. از وقتی دیدم عذاب وجدان و افسردگی گرفتم.لعنت ب فضولی😖

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

هزار بار ب خود زنه گفتم نکن ....

همیشه دس ب سرم کرده 

بد کسیو نمیخام ولی از ته دلم امیدوارم ی روز لو بره

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
ازکجافهمیدی این اتفاق افتاده

رفته بودیم مسافرت با اون خانومه فامیلمونه 

گوشیش افتاد شکست 

سیم کارتشو در اورد  انداخت گوشی من  .مثلا کسی زنگ زد حرف بزنه 

ی بار ک گوشیم دستم بود ....اقاهه پیام داد حرفای.........

چن بارم زنگ زد ....گفتم بیا کارت دارن دید ک من دیدم

اهوع دردسرم برات داشته😁

تا دلت بخواد😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃