2777
2789
عنوان

کسایی رانندگی میکنن میشه ی لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 60 پست
یبار افتادم تو جدول یبار میخاستم بپیچم یه ماشین از پشت سر با سرعت زیاد داشت میومد خدابهم رحم کرد اول ...

ماشین با دنده عقب از پارکینگ در آوردم چراغ جلو سمت راننده خورد تو دیوار چراغ جلو ی مقدار شکست 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر هیچکس ندارم  داداشم ببار اومد یاد بده اینقدر غر زد داد زد سرم پشیمون شدم  خودش ...

من اوایل با شوهرم میشستم داد میزد ی بار یکی خابوند تو سرم منم دیگه ننشستم ۸ سال گذشت از تاریخ گواهینامم از بس ناراحت بودم اخر دایم اومد یادم داد

کلاس خصوصی بگیر اموزشگاه... چهار پنج جلسه برو. راه میفتی

هزینه اش زیاده متاسفانه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

سر جاهایی که ایست داره کلاچ ترمز میکنم تپ تپ می‌کنه خاموش میشه تو جای شلوغ هم خطر ناکه هم مردم فحش م ...

کلاچ و ترمز را نباید باهم بگیری اول یه کوچولو ترمز بگیریر بعد که سرعت ماشین اومد پایین بعد کلاچ را تا آخر بگیر و سریع بعدش ترمز کن دیگه ماشین خاموش نمیشه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
سر جاهایی که ایست داره کلاچ ترمز میکنم تپ تپ می‌کنه خاموش میشه تو جای شلوغ هم خطر ناکه هم مردم فحش م ...

کلاچ تا آخر بگیری تپ تپ نمیکنه، احتمالا نیم کلاچ میگیری.

اگه کسی داری که پیشت بشینه تا یه مدت، اگه نداری از جاهای خلوت شروع کن. تمرین زیاد مهارتت رو تقویت میکنه. 

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
من اوایل با شوهرم میشستم داد میزد ی بار یکی خابوند تو سرم منم دیگه ننشستم ۸ سال گذشت از تاریخ گواهین ...

خدا دایت خیرش بده 

من اگه بابام بود خودش یادم میداد 

می‌تونستم کلاس اضافه ام برم 

الان که بابام نیست همین ماشین دارن از دستم در میارن 

تازه کمک هم نمیکنن غرغر میکنن

ماشین با دنده عقب از پارکینگ در آوردم چراغ جلو سمت راننده خورد تو دیوار چراغ جلو ی مقدار شکست 

ازپارکینگ دراوردن خیلی سخته حتی اوناییم که تورانندگی خوبن تواین یکی مشکل دارن 😁تومثل من از کارهای سخت شروع کردی اینکه میگی ماشین خاموش میشه معلوم هنوز تسلط نداری احتیاج داری چند جلسه بری با مربی خوب بگردی. هزینش موقع من 80 تومن بود الان چنده؟ 

ببین از من به تو نصیحت برای اینکه دستت راه بیفته برو یه جای خلوت وسرعتت بالای دنده دو نباشه یعنی ته سرعتت ۲۵ کیلومتر یا ۳۰ کیلومتر باشه یه مدت فقط باهمین سرعت رانندگی کن تا پاهات به کلاچ و ترمز عادت کنه اونوقت دیگه یه پا راننده میشی من همین کارا کردم الان خودم تنها میتونم تو آزاد راه و بزرگراه رانندگی کنم نهایت سرعتمم ۸۰ کیلومتر هست به جز مواقع سبقت گرفتن 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
خدا دایت خیرش بده  من اگه بابام بود خودش یادم میداد  می‌تونستم کلاس اضافه ام برم  ...

عزیزم غصه نخور تو ماشین بیار بیرون توی خلوتیا برو بیرون ارون برو تو لاین خودت اصلا تند ترو سرعت تندت دنده ۲ باشه برو دستت راه میافته دوبار بری

ازپارکینگ دراوردن خیلی سخته حتی اوناییم که تورانندگی خوبن تواین یکی مشکل دارن 😁تومثل من از کارهای س ...

من مرداد پرسیدم ۱۲۴تومن بود 

پارکینگ ما خیلی سخته فرمون ماشینم سفتتتت 

من اینقدر بااین خاموش کردم دو فرمون و پارک دوبل تمرین نمیکنم  

ببین از من به تو نصیحت برای اینکه دستت راه بیفته برو یه جای خلوت وسرعتت بالای دنده دو نباشه یعنی ته ...

من آروم میرم داداشم میگه در بروووو گاز بده و فلان 

نمیتونم که با سرعت ۶۰تا تو کوچه که بچه و ماشین میاد برم 

یهو بچه بپره وسط کوچه ماشین بی حواس از کوچه بیاد بیرون 

الان زنگ زدم آموزشگاه واسه کلاس خصوصی میگه نداریم وقت ندارن مربی هامون پوففففف

شاید مسخره باشه اینقدر عصابمو خورد کردن  همش میگم من خنگم ی رانندگی نمیتونم بکنم من راننده نیس ...

به حرفای دیگران توجه نکن مگ خودشون چ هنر خاصی دارن من تنها هنر شوهرم شاید همین رانندگی باشه اونم اول منو مسخره میکرد الان من از اون بهترم....ولی من توجه نکردم به حرفاش😁

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
خداروشکر هیچکس ندارم  داداشم ببار اومد یاد بده اینقدر غر زد داد زد سرم پشیمون شدم  خودش ...

خب با مربی مهارتی بردار ی اموزشگاه دیگ همه چیز با تمرین امکان پذیره......من مادربزرگم بی سوادی رفت گواهینامه گرف الان واسه خوش شوماخری هست

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊